hallå bloggen

ja, det var ett tag sedan jag skrev, en vecka ungefär, är riktigt dålig på att uppdatera här jag vet! ja va ska man säga, inne i augusti månad nu, fy usch och blä vad fort det går.. känns som jag haft sommarlov två veckor högst. ändå är det ungefär två månader, kan ni tänka er.. ja och jag börjar skolan om 10 dagar, det är hemskt. men jag har ändå ren lyx i det tycker jag, för jag går dom fyra första dagarna, tis-fre för sen på söndagen den 23e så tar jag flyget till kreta med sötaste carolina! så jag får mig ändå en extra vecka ledighet så att säga. inte alls långt kvar nu, 15 dagar kvar, nästan på pricken två veckor, hur underbart är det inte, +att sommarvärmen har kommit till karlskoga  (och kanske resten av sverige nu?) annars har det fanimej bara regnat, åskat, blixtrat.. och ja gud vet vad. skönt nu iallfall, oerhört varmt, fram till sena natten/kvällen.
idag har jag iallafall varit rätt duktig tycker jag själv.. har faktiskt städat mitt rum, men tro det eller ej, sedan jag flyttade hit, till den här lägenheten (inte själv, utan med mor&far&sis såklart) så har jag blivit smått städberoende, gillar inte när det är stökigt, städar mitt rum minst en gång i veckan. och medan jag städar mitt rum, damsugar jag alltid hallen och köket innan jag är klar också. känns bäst då!
igår blev det att umgås med alexandra samt träffa rasmus och hans kompisar, bla. anton, kikki/kicki, fesse, age, och fille.. sen om det var någon mer minns jag tyvärr inte.. och värmen höll sig som sagt till kvällen/natten då jag gick in.och jag fick även 6 myggbett på fötterna, och ett på fingret.. och jag gillart absolut inte, för oj va de kliar,  just ja, jag ska sluta äta så mycket godis/chips, dricka så mycket cola och börja träna, på gymmet med pappa, och ute och gå med alexandra! för nu ska jag fan i mej gå ner i vikt ska ni veta! gillar inte hur jag ser ut, trivs absolut inte.  ja nu vet ni, och nu har ni fått ett ganska så långt inlägg och lär väl klara er på det tills jag får orken och lusten att skriva igen..

P & K      


alexandra, du är min bästa vän! don't forget!                                  jag älskar dig rasmus!

/elinorwulff

RSS 2.0