090228

har umgåtts med alexandra idag, mysigt! det var ett tag sedan, och fick äntligen träffa hennes lilla bebishund, inte större än en mansfot.. asliten så att säga. :) var till stan och köpte hårfärg (svart) och en foundation.. Äntligen alltså! nu stack alexandra hem för inte så länge sedan och ja sitter här och väntar på att melodifestivalen ska börja, alltid lika kul! ska ju ändå på "finalen" i globen, dagen innan finalen. det var billigare och vi får se om dom gör fel eller ändrar något till dagen efter.. kul. well, nu är jag fattig igen ;/ fick pengar igår och är fattig, stan sen 800 till pappa.. eftersom jag måste spara och jag kommer tjyva om jag tar hand om dom själv, så jag ger pappa! :) ihi. dags att kila, tio minuter kvar bara.. pussen

grattisgrattisgrattis

idag har vi alltså tre födelsedagsbarn..
grattis mia, 37år
grattis marina, 19år
grattis elin, 16år

lördag, vilket visar att det är skola om sådär två dagar, då ännu en fyller år, kevin! det har varit en del nu dom senaste dagarna, fredag -johan . idag (läs uppe) och kevin på måndag! ojoj. iallafall.. idag blir det att kila till stan med alexandra innan det stänger, måste som sagt var ha en ny foundation och hårfärg. har inte så mycket att skriva här nu, det var mest att gratta dessa flickor! nu ska ja ta mig något att äta och sedan antagligen börja fixa mig eller slå på en film, vi får se vad det blir. Hoppas ni får en riktigt kul kväll!

Trevlig Helg!

ja, som sagt.. idag fyller kusin johan 18 år, ett stort grattis! och jag har tagit mig hem från lotta och alexander idag.. varit där hela veckan ungefär, legat sjuk där.. skönt, men skönare att komma hem faktiskt! hih* imorgon måste jag ta mig till stan, min foundation är helt slut och jag är likblek i ansiktet.. pft, inte värst kul. har inte alls något intressant att skriva, har ju legat sjuk hela veckan så har inte gjort så speciellt mycket, mest legat och tagit det lugnt osv. inatt kunde jag absolut inte sova, vet inte alls varför, tittade på klockan halv fyra, och fortfarande låg ja vaken från att ha gått till sängs vid tolv, halv ett.. men lyckas väl somna runt fyra halv fem.. sen vaknar ja vid halv åtta kvart i åtta någon gång och hör att alex är småsur. men lyckas somna om efter ett tag, fick ett sms av daniel vid tio och efter det har jag inte sovit mer.. men dum som jag är går jag och lägger mig vid ungefär fem, och sover kanske en halvtimma eller något, men ligger länge.. kommer nog bli svårt att sova ikv.. och nej! nu ska ja inte tråka ut er mer här. Trevlig helg people..


i wanna live in a fantasy.

gitarrspelande ;)

ojoj prosit till mig ;E .. idag har jag faktiskt spelat en hel del gitarr på alexanders, och det har gått super bra ;) klarade faktiskt spela en hel låt på andra försöket.. visst en lätt låt "nu tändas tusen juleljus" men för sjutton gubbar, ja kunde.. och nu försökte vi hitta bra acord till en tokio hotel låt, men dom stod på något sätt som jag inte alls förstod. så det sket sig ju ;/ men jag ska allt ta och lära mig iallafall en av deras låtar på gitarr! men ja får se till att alex spelar guitar hero med mig så ja får prova spela både trummor och gitarr till "monsoon" eftersom den låten faktiskt finns med.. tack och bock.. och jag har inte något speciellt bra dag idag, har ingen aning om varför faktiskt.. men är bara småsur på allt möjligt. neheru, nu ska ja inte skriva mer här! pusshej


090226

senaste nätterna har det inte blivit så mycket sömn har jag räknat ut, men inatt gick jag och lade mig ca halv ett, ett.. och gick upp vid tio och var lagomt pigg. sov alltså ett bra tag inatt, har inga minnen av att jag vaknat upp och somnat om. men det är något man aldrig ska vara säker på, hjärnan kanske var ur funktion.. vem vet! :) klockan är nu 12:04 och jag väntar på att faster och kusin ska komma hem.. har bäddat sängarna här nu och plockat undan lite som stått överallt! funderar också på att ta och dammsuga igenom lägenheten lite fort.. har ändå ingenting för mig. imorgon fyller johan (kusin) 18 år. Grattis! herregud, jag gillar inte alls att vara förkyld min näsa kliar så ja håller på att döö! men vet ni vad, det är otroligt härligt väder ute idag.. solen skiner och som högst har det varit 10 plusgrader här ute, men det är mellan fyra och sju annars nu.  och ändå är klockan inte speciellt mycket.. nu har jag inte tittat på en stund, så funderar på att kolla temperaturen strax. våren borde väl vara här nu, första mars på söndag och då tycker man det borde bli vår.. men som sagt solen skiner och snön smälter, mysigt värre! nej.. jag ska väl ta och byta om och greja här nu.
ha en bra dag. puss!


you can't play on broken strings..

jag är så enormt j*vla rastlös, finns inte ens ord för det.. finns absolut ingenting att göra, fortfarande sjuk.. pratade nyss med mamma och hon ska sjukanmäla mig imorgon också, så ja sover kvar här hos lotta inatt igen. men det finns absolut ingenting att göra, men det är ju samma sak hemma. men för sjuttongubbar! där har ja mina filmer, ja det är annorlunda på något sätt.. även om jag känner mig som hemma här, är det ändå HEMMA det är som bäst! oavsätt vad. sitter här vid datorn och lyssnar på musik, men det är inte speciellt underhållande. yeye.. kanske blir långt här, men jag har så tråkigt så ja skriver bara av mig. 

 / herregud.. jag borde vara lycklig, eller hur? men jag undrar, varför är jag inte?.. jag ska bli faster? jag har världens bästa familj? jag har underbara vänner? men som sagt.. orden, och allt annat sitter stenhårt kvar. minnen man helst inte vill ha, men dom finns där oavsätt vad. och jag har gjort en del små misstag, var av ett av dom är ett enormt.. något jag ångrar från djupet av mitt hjärta! men man kan inte vrida tillbaka tiden och få det ogjort hur mycket man än vill.. \

evanescence - bring me to life
evanescence - going under

låtar värda att lyssna på, själv är jag fast! helt underbara låtar, och texterna är något jag gillar.. fråga mig inte varför, för det vet jag inte. men jag tycker om det. mycket! får mig konstigt nog att tänka mycket.  men som sagt var, dom är oerhört bra! lyssna, ni kommer inte ångra er!


tom kaulitz, finaste jag någonsin sett!

090225

tre dagar kvar utav denna månad, och tre dagar kvar till elinM fyller år. Grattis!  sitter hemma hos faster och kusin just nu, inte varit i skolan idag, är ju som sagt var sjuk fortfarande. roliga var att ja vaknade före dom två skulle upp imorse för att fixa sig till skolan/jobbet, så jag tog mig upp och satte mig med dom vid köksbordet en stund. efter det lade jag mig och sov några timmar till och vid tolv ett så tog ja mig ett bad. sen började jag bädda sängar och fixa lite här. nu sitter alexander och tränar på gitarren. och jag fortsätter nysa på.. inte ett dugg mysigt faktiskt. vill inte alls gå till skolan imorgon och på fredag. orkar inte, tappar alltid luften när jag håller på med böcker och sitter i bussen.. varför vet jag inte, men jag får iallafall svårt att andas. inte mysigt! och nej nu ska ja inte tråka ut er med mer.. puss!


fettisdagen

med tanke på det så blev jag enormt sugen på semlor, har käkat godis och lite mariekex, men för sjutton! det går inte upp mot semlor med vaniljkräm. sitter dessutom hemma hos min faster och kusin just nu, hade tänkt sova här. är mer underhållande här än att sitta hemma och glo i väggen. här har man alexander att busa med osv. hoppas bara på att dom inte blir smittade nu :), hih, fick alex att hämta mitt godis hit nu, yummie! och nej. nu ska ja inte tråka ut er mer här. hoppas ni får en rolig skoldag imorn, själv får ja va hemma ;) pusss!


sjuk

när jag vaknade imorse kunde jag inte prata knappt.. kom inte ett ljud från mig. bara tyst som en viskning. och jag har jätte ont i min hals och är täppt i näsan och hostar (vilket gör jätte ont pga halsen) så nu låter det helt sjukt när jag pratar. har sovit och vaknat om vartannat nu på morgonen, klockan är tolv nu. alltså var det nog dags att gå upp, plus att sotarna kom hit nyss så dom fixar och grejar. fick ju ändå lov till att öppna dörren till dom. och nu ska jag försöka få mig något i magen. ska vi se om det går att svälja eller om det är för tjockt i halsen.   puss

no school tomorrow..

som ni kanske redan vet så ska jag blir faster den sjätte juli, pojken ska heta Jonathan. idag kom då min bror (pontus) och ninni hit, dom hade också med sig ultraljudskort, så vi fick se. ett av kortena suger den lilla på tummen, über söt! det blir ingen skola för min del imorgon, blir till att sitta hemma och ta det lugnt, kanske försöka plugga lite! sotarn kommer hit vid elva imorn så ja får öppna dörren åt honom/henne. tydligen är jag inte alls lika uppåt och glad idag, utan mer osocial osv. kan bero på att jag är sjuk och sånt. inge bra på tv idag, konstigt. det är vardag ;/ sämst! men jag ska inte skriva mer här nu. puss,


tänkte ni skulle få se en bild på lilla jonathan..
här är bilden då han suger på tummen, ser ni?
så enormt gulligt alltså, tänk att jag ska bli faster;$

090223

har kommit hem från skolan för en stund sedan.. mår inte bra så jag fick gå hem. tänkte först åka hem efter svenskan, men kom på att vi hade matteprov, så jag fick lov att stanna tills dess. men olyckligtvis förstod jag inte ett piss utav provet. har inte alls gjort klart kapitlet man ska ha gjort för att klara provet, så jag lämnade in efter en fråga och sa att jag ville prova en annan dag pga det. och jag fick gå från lektionen och ta första bästa buss hem.

nu har frida åkt hem också, stackarn fick ta buss hem till borlänge pga trasigt tåg! det lät ju inte alls mysigt.. kommer ju sakna henne som tusan, för nu kommer vi förmodligen inte ses på ett bra tag igen.. skola och grejer hela tiden! jobbigt.. nej nu ska jag ta och se vad det är på tv, orkar inte sitta här..  hoppas ni haft en bra dag. puss!


låt mig åka nu, jag vill ha värme..
orkar inte med den här kylan längre!

back to school

imorgon är det dags för skola igen (vill inte) och det betyder att frida åker hem, fy sjutton ;( haft en riktigt rolig helg iallafall. nu har vi precis nyss käkat kvällsmat, blev flingor och en rostad macka och ett glas mjölk. bara det att nu fick jag ont i magen, inte skönt! snart ska vi väl gå och borsta tänderna och ta bort sminket och sedan försöka sova.. vilket inte lär bli speciellt lätt med tanke på att vi gick upp halv ett idag. frida och jag har haft vårat lilla kortkrig, försökt ta kort på varandra hur länge som helst. ser ut att vara något bra på tvn, ska väl ägna tiden åt det nu. och åt frida sista tiden.. hoppas ni som haft lov denna vecka haft det riktigt skönt. och ni som har ni (tanke på frida) hoppas ni får det underbart!      GODNATT!

snöbollskrig & snöfight

frida och jag har precis varit ute i snön och haft lite snöbolls krig och snöfight, bara skyfflat snö på den andre, rakt i ansiktena och allt, kyligt värre! haha. sen brottades vi lite och föll i snön och slängde oss i buskar med metersnö på! sprang runt och rullade i en backe ;E vi var som små femåringar nästan. men vi hade riktigt jävla kul. men jag råkade slå huvudet i en bänk också, inte alls skönt, men tog lite snö och tryckte så det skulle bedöva, men nu har smärtan kommit igen.. grau säger jag bara. tack vare frida har den här helgen varit en av dom bästa på riktigt länge! och helgen är ju inte slut än, en dag imorgon också..

om ni undrar hur vi kom på tanken att ens gå ut och hålla på såhär, så ska jag berätta det nu. vi låg i sängen och glodde tv och skrattade och var helt flumma kastade kuddar på varandra och var allmänt cpiga typ. sen gick jag till fönstret och såg att det fortfarande snöade. och vi var vid konsum lixom vid två tiden, och då snöade det.  bara att nu var det mycket mycket mer snö. och började ta snö där vi kom åt och små kasta på varandra i mitt rum och försöka kyla ner den andra, lixom vara kallt om handen och ta på en. jösses vad kul det har varit!

nu är klockan 23:23, och vi har kommit in för en stund sedan, och jag fryser häcken av mig, bokstavligt talat! och kyligt i hela rummet, burr* fick hänga kläderna i badrummet eftersom dom var snöiga och därmed blöta som sjutton. nu ska ja inte tråka ut er mer, hoppas ni haft en kul lördagskväll.. för det har jag!  

PUSS PÅ DAGEN!




                   

lördagsgodis

lördag.. vaknade bredvid frida imorse myspys. vid ett eller två stack vi till konsum och köpte godis, (lördagsgodis ni vet) vid tre så lagade mamma tacos, mums säger jag bara, sen dess har vi spenderat dagen framför tvn, glott på filmer. först blev det tokio hotel live in europe, bara backstage delen. efter det blev det den nya tokio hotel dvdn, bara första delen. sen var det honey på tv och sen har vi såklart glott på melodifestivalen.. inte alls bra idag om jag får säga vad jag tycker. och nu ska jag vara mer social mot min lilla pingla här ;) pusssss!

ps. jag har värsta magvärken ;(

jag ska bli faster! :D

iiiiiiiiiih, fyfan jag ska bli faster 6 juni eller om det var juli. minns ej! men för tusan JAG SKA BLI FASTER! fan va gammalt det låter :s, men jag bryr mig inte, för jag längtar som tusan.. det ska bli en liten jonathan, gulligt värre! det var bara tvunget att säga, jag är så glad både för ninnis och pontus skull, men även för min egen ;E. hah!

frida här idag, åkte och mötte upp henne i örebro vid sextiden och tog kvart över sexbussen hem. vid tjugo i nio tog vi bussen till malin (nathalies granne) pga att nathalie var där och vi skulle umgås med henne. inte allt för kul kväll men vi fick oss lite skratt iallafall. kul några stunder men annars var man bara ööh, hem! vi fick iallafall skjuts utav nicklas hem! för sjuttongubbar, slapp gå i kylan. tackar säger jag bara. nu är klockan iallafall tio i ett och nu är vi hemma, mysigt värre! men kylan sitter fortfarande i, usch.. vill ha värme, vill till kreta, cypern och thailand NU! inte sen ;o haha.. nej nu ska jag inte tråka ut er med mer, hoppas ni haft en kul kväll.. pussochkram.

nittonde februari tvåtusennio

torsdag.. har spenderat dagen med nathalie. blev bara filmer och tråkmojs igen.. nu blev hon precis nyss hämtad utav malin så hon slapp gå hem, gulligt! och jag har nyss kollat bussar till imorgon, frida kommer ju hit så jag ska möta henne i örebro. men på förmiddagen så ska jag hjälpa mamma tvätta och städa mitt rum, och om jag hinner.. försöka plugga lite :) bussen går halv fem här utifrån sen fem över fem från busstationen. så jag möter henne ungefär vid sex och sen antingen kvart över sex bussen eller kvart i sju bussen, beroende på om hennes tåg blir sent eller ej :). nej, nu ska jag se om jag har någon bra film att sätta på. är inte så sugen på att sitta vid den här burken och ruttna..   pussss!



filmfilmfilm..

har spenderat dagen med nathalie, vi har tittat en hel del filmer faktiskt. tre till fyra filmer ungefär! och jag kan säga en sak, nu är jag riktigt trött. att sova skulle inte alls sitta fel just nu, fick en av mina favoriträtter idag också och nathalie är ett fan av maträtten också "pappas risotto" sjukt god! det ända felet idag var att det var jätte starkt. men vi tog grädde på som sänkte starkheten så det gick äta iallafall. sitter här vid mammas dator nu och hon sitter vid min, alltså är vi sååå sociala mot varandra, kulva? :) sådär, min dag har gått ut på att glo filmer, det är nog i stortsätt allt vi gjort.   om ja inte skriver mer för ikväll, så säger jag godnatt nu!  puss.

ändrade planer

idag skulle jag egentligen ha åkt till lindesberg med linnéa hem till mimmi, men tack vare min syster som är sjuk så är jag halvt smittad, mår inge bra och fryser hela tiden. +att jag inte alls sov bra inatt. så jag stannar hemma idag. nathalie kanske kommer hit om en stund, ska ta bussen om en halv timma. sen får vi se vad vi underhåller oss med. ingen bra idé att jag går ut för mycket idag om det är så att jag börjar bli sjuk, eftersom jag inte alls har någon lust att vara sjuk när frida kommer hit i helgen. nej, nu ska jag göra annat, tråkigt att sitta här.  och nathalie är påväg hit nu. puss!

thailand, hit vill jag mycket gärna!

igår när jag umgicks med nathalie tittade vi lite på resor, och vi kom fram till att vi gärna vill åka till thailand. vi tittade igenom lite ställen och hittade ett perfekt hotell. vi tittar nu, men vi ska inte alls åka än. kanske till och med efter jag tagit studenten och sen när nathalie tar studenten. eftersom det är så dyrt att åka, för då hinner vi spara ihop en jävla massa pengar. och till nästa år hinner vi inte, absolut inte. eftersom resan kan kosta oss ca 11 000 sen att man ska ha fickpengar också. det är helt omöjligt. här ska ni få se bilder på hotellet vi gärna vill till..


riktigt fint faktiskt, man blev såld redan efter första bilden! och att sedan titta på alla bilder, jotack då var man helt slutsåld! när vi väl har pengar så det räcker så ska vi åka dit.   nu tackar jag för mig, nu måste jag fortsätta med det jag höll på med. <3

lindesberg idag.

usch, jag har inte alls sovit bra inatt, förstår inte varför. jag har vaknat flera gånger.. vid fyra vaknade jag sen vid sju sen åtta osv. och nu har jag precis klivit ur sängen och funderar på att börja packa ner saker redan nu i en väska.. eftersom jag ska ta bussen hemifrån klockan fyra sen halv fem från busstationen mot örebro, sen därifrån mot lindesberg! jag får skriva mer när jag kommer hem imorgon om jag inte skriver ett inlägg innan jag drar :), nu ska jag iallafall ta och stoppa något i magen och glo på tv :) puss!

en sak till.. GRATTIS LINNÉA!

bill naglar idag..:)

tisdag, idag har jag som sagt var spenderat dagen med nathalie, vid sextiden stack vi till gårn, där vi mötte simone på vägen. inte alls kul på gårn om jag får säga vad jag tycker.. förutom att sitta och glo på tv så var vi inne i pysselrummet och målade naglarna, mina blev "bill naglar" alltså svarta med en vit rand och på tummarna tog jag och satte på typ nagelklistermärke? ;e (vet inte vad det heter) inte alls bra ;/ hih.. menmen..och när jag kom hem så hade emelie o seb varit i mitt rum o glott tv, och hon fortsätter än.. (fast film)  hon gillar inte att vara själv när hon är sjuk, vilket jag förstår eftersom jag är exakt likadan. nu ska jag se om jag sätter på en film här på datorn snart istället för den hon tittar på. har oerhört tråkigt faktiskt, men fick mig en pratstund med frida iallafall, bara tre dagar kvar, sen kommer hon! hur kul som helst ska det bli. nåja, nu ska jag kolla runt lite bloggar osv. hoppas ni haft en kul kväll.

nathalie idag

sitter här med nathalie och vi ska väl strax fara mot gårn :) och nu så pratar nathalie med simone i telefonen så, hon kommer väl förmodligen också.. eh, jag är helt ordlös just nu, inte alls några idér på något roligt att skriva. well imorn ska jag som sagt åka till lindesberg, och kommer hem först på torsdag.. sen på fredag kommer frida hit. eh nej nu ska jag väl fixa ordning lite här sen ut.. ring om det är något. puss!

090217

ännu en dag då jag vaknar tidigt, men fortfarande har jag haft turen att somna om några timmar. när jag vaknade såg jag att nathalie hade ringt och smsat, och svarade och sedan ringde jag upp henne efter någon minut. hon ska ta bussen hit om en halvtimme pga att hon inte hade något att göra. och själv har jag nyss klivit upp så än hittar jag inte på något, hon vill också att jag ska med till gårn, (hon bara ääälskar guitar hero) hah..men det är roligare hos kusin alexander, eftersom han har det nya med trummor, mikrofon och självklart gitarr :) hör också att emelie och sebastian är sjuka, hostar och grejer hela tiden, stackare! <3än är jag frisk iallafall. nej, nu ska jag ta och försöka stoppa något i magen.. vi hörs sen :) puss<3



hatar't

det här är till dag då jag inte alls orkat göra något, pga att jag inte alls mått bra! sedan jag började med dom där jävla p-pillren i fredags har jag mått dåligt hela tiden, varit illamående och haft huvudvärk till och från. inte ett dugg mysigt faktiskt.. så allt jag har gjort idag är att ha degat i soffan och suttit här. och jag har riktigt ont i nacken nu, (höger sida) och kan inte vrida huvudet åt sidan alls nu, pyttepytte lite bara. knappt något alls och röra för mycket på armen och axeln osv, det går heller inte riktigt bra.. men det funkar iallafall litegrann!  well, otur.. men jag lever ju iallafall, det är ett positivt tecken antar jag:)  well, jag roar mig själv med att lyssna på massa musik, bla.. jonas brothers, tokio hotel och massa gammal musik! så jag roar mig med att sjunga med i gamla låtar.. nu ska jag inte tråka ut er mer med ett jätte långt blogg inlägg, det är redan långt, men längre blir det inte.. så tack och hej för mig!

vecka åtta, sportlov!

måndag, idag ska jag spendera dagen med alexandra, men först borde jag ta och plugga lite, så jag får något gjort nu på lovet.. har ju massor jag ligger efter med, och nu har jag faktiskt fullt upp den här veckan, saker jag måste göra hela tiden, så det kommer inte alls bli mycket pluggande för mig faktiskt.

här är veckans planering;

måndag; plugga, träffa alexandra
tisdag; träffa elin, plugga
onsdag; plugga, åka till linde för att umgås med néa och mimmi
torsdag; kommer hem från linde, städa, plugga
fredag; plugga, städa, frida kommer
lördag; umgås med frida
söndag; umgås med frida

det ser ut att bli mer pluggande än det kommer bli, jag har skrivit plugga varje dag (utom lör-sön) pga att jag kan ju inte vara säker på OM jag hinner, men eftersom vissa saker händer på eftermiddagen så hinner jag under förmiddagen. så det kommer inte alls bli lika mycke plugg som det ser ut att vara.  well, konstigt nog somnade jag rätt fort igår även om jag "sov middag" haha.. men vaknade än en gång tidigt på morgonen, ännu tidigare denna gång, sju halv åtta någon gång. vaknade till lite då och då, och var vaken en stund.. men sen vaknade jag helt och hållet vid tio halv elva :) eftersom det är vardag finns det inget bra på tvn vid den här tiden, och ingen bra film på canal+ varken komedi, drama, action osv.. nu ska jag försöka få i mig lite frukost, inte ätit det än. skriver förmodligen ett inlägg senare idag. pussochkram

blogg,segtsegtsegt!

okej, bloggen är riktigt seg just nu, iallafall för mig jag vet inte hur det är för alla andra men så är det.. mår inge vidare bra idag heller, ovanligt va? 8D nej aboslut inte.. förut, för några timmar sedan lade jag mig i min säng och lyssnade på musik (Tokio Hotel- ofc) och jag råkade somna, så jag sov sådär kanske en timma, vaknade och fick tvinga mig upp vid fem slaget ungefär. nu sitter jag iallafall här och försöker lära mig lite tyska, och jag har maryam till hjälp. ja hon är tyska, hon bor i hamburg, tyskland. hon kan också svenska, vilket gör det ännu lättare för mig att prata med henne.  tackochbock.. jag är (trots att klockan bara är fem över tio) riktigt trött, även om jag sovit middag idag till och med. hah! nu ska hon lära mig fula ord också ;) fått veta håll käften än så länge, och ojojoj det var en del ord man kunde säga om det.. sex olika ord på vårat ord håll käften, lite kul faktiskt. men jag orkar inte skriva ut allt här.. nej nu ska jag ta och försöka lära mig lite mer ;) ha en bra kväll!

090215

herregud, det är lov och jag vaknar vid åtta? som igår, vaknade tio i nio ungefär.. men jag har haft turen till att kunna somna om, iallafall idag.. igår var det inte lika lätt. och pappa har kommit in till mig båda mornarna, och idag sa han att jag inte skulle vända på dygnet, han hade glömt att jag hade lov, så när jag sa det fick jag sova mera :).. har ätit frukost för en liten stund sedan, och gud vad jag blev mätt och mår illa. fy! gud, jag tror det är dags för mig att börja med pluggandet idag eftersom jag kommer vara upptagen nästan hela veckan med annat.. på onsdag ska jag och linnéa hem till mimmi i lindesberg och umgås med henne. kommer hem på torsdagen när vet jag inte. sen på fredagen kommer frida hit och stannar till måndag. så jag kommer städa resten av torsdagen och innan jag måste ta bussen till örebro på fredag. då jag ska möta upp frida! det här ska bli ett av dom bästa lovena på länge! jag är sjukt taggad ska jag lova er. yeah!  nejdu, sitta här och ruttna bort har jag ingen lust att göra, ska väl lägga mig och titta film/tv en stund och börja med läxorna lite senare och kanske ta och städa mitt rum.. pussochkram!

tokio hotel som småttingar!
Gustav16 Tom15 Bill15 Georg17
i think?.. det borde vara så iallafall eftersom
detta var år 2005 och nu är det 2009, fyra år senare!
vilken ålder dom än är i så går min kärlek fullt ut till dom!<3

090214

ajajaj.. på något underligt sätt har jag fått sjukt ont från nacken till skulderbladet, på höger sida. kan knappt vända på huvudet åt höger sida och eller lyfta upp axeln. det gör super ont.. och jag mår inte speciellt bra idag, mår illa och har ont i huvudet. ingen bra dag för mig idag, det märker jag det..

jag är helt glad ändå, för frida bby kommer hit om sex dagar, inte alls lång tid kvar ju! inte träffat henne sen 31 november.. höstlovet! blir en tredje gång jag träffar henne nu, och ett plus på det är att hon kommer sova kvar här från fredag till måndag morgon eftersom jag ska till skolan  =(.. 

nej här orkar jag inte sitta, får slänga mig i soffan och kolla tv, går nog några bra filmer på canal+ , hoppas jag annars får jag väl slå på en film eller något. hoppas ni andra får en bra lördag, själv kommer jag ju inte få speciellt kul att vara inne hela dagen, men orkar inte göra något när jag mår som jag gör just nu..


Kreta, Platanias 23 augusti 2009!
lääängtar!

glad alla <3 dag!

14 februari 2009.. vaknade för ca tio minuter sedan och sekunden efter ringer nathalie, snacka om precis! =D idag är det bara sex dagar tills frida bby kommer hit och stannar från fredag till måndag! och fyra fagar kvar tills jag ska till lindesberg hem till mimmi tillsammans med linnéa. och någon dag på lovet ska jag försöka umgås med jennifer också, inte gjort det på ett bra tag faktiskt. jag ska faktiskt också plugga en jävla massa, så jag kanske blir smått klar med allt! nej ni, jag är så jävla trött och har mensvärk! så jag ska ta och lägga mig i sängen en stund till.   puss!


tom
och bill kaulitz!

fredagen den 13de

dagen började med att jag försov mig, så struntade i sista lektionen. vid ungefär ett hittade jag ett litet block där jag hade ritat massa prinsessor när jag var fem år, skulle fylla sex ;E.. efter det kollade jag och mamma på massa kort från när jag och emelie var små. myspys! blev massa kort vi tittade igenom, riktigt kul faktiskt. det var massor man verkligen skrattade åt. egentligen skulle jag hjälpa mamma och tvätta klockan fyra, men jessica ringde så jag skulle hem till henne och sitta barnvakt åt vanessa och gaston några timmar.. fick med mig alexandra.. iallfall en stund! sen ville hon hem till sin lilla bebis vovve igen =). jag har varit på riktigt surt humör idag, och vanessa höll på att leka och lyssnade inte alls på vad jag sa till henne, och gaston var små tjurig när han inte fick som han ville osv.. så mitt humör steg och jag blev smått förbannad. men det var mys ändå, älskar dessa ungar! tog bussen hem tjugo i elva, och hoppade direkt in i duschen när jag kom hem och nu sitter jag här. det här har i stort sätt varit min dag.. hoppas ni haft det kul, och att inga olyckor hänt.. det är ju trots allt fredagen den trettonde..

1 vecka, sen kommer frida!

jag är så jävla rastlös så det finns inte ord för det, finns absolut ingenting att göra, och bara skitprogram på tvn. och eftersom det är fredag idag, så är det bara en vecka, alltså sju jävla dagar kvar tills jag får träffa frida bby<3 :) hon kommer hit till karlskoga och stannar över helgen och åker hem på måndagen när jag börjar skolan igen, eftersom hon har lov den veckan. och under mitt lov blir det att plugga en jäävla massa, så jag inte ligger efter med alla grejer. vill ta och komma ikapp med det nu! så nu jävlar kör vi hörrni.. iih, jag har ont i huvudet, mår illa och har världens jävla mensvärk. om ni har några bra filmtips så skriv gärna en kommentar och berätta. jag får väl antagligen sätta mig framför tvn och försöka hitta något bra så länge.   bilden ni ser är sjukt gammal, mobba inte.. tack!  pussochkram


it's time to grow up,
cuz' big girls don't cry..

sportlov

ops, jag försov mig imorse vaknade 40 minuter innan vi skulle börja, och det skulle jag aldrig hinna till.. först fixa sen buss till örebro? det tar mer än 40 minuter. hade ju som sagt var ingen matte, så jag skulle missat idrotten oavsätt om jag skulle åka eller ej, men åka till örebro för att lixom ha en lektion på femtio minuter sen hem? nejtack inte en chans, då stannar jag hellre hemma. så nu har jag sportlov.. UNDERBART! har försökt titta på tv under morgonen, men det har inte alls varit något bra på tv.. så jag slog på disneychannel (inte speciellt ovanligt men ändå, hih ;$) men det var bara riktiga barnprogram såhär tidigt på morgonen. "playhousedisney" och det är verkligen för småttingar. men jag såg iallafall nalle puh, och något som hette typ händige mandy, det verkligen sög. aldrig mer sånna där barnprogram. sitter här och lyssnar på musik och har världens mensvärk, inte alls mysigt faktiskt! har inget mer att säga faktiskt, så jag tackar för mig.   puss


baby, please don't cry..

nattinatti

ih, jag fryser ihjäl här snart.. mamma bara öppnar fönstret mot min vilja, gulligt vah? och jag som frös redan innan, gosh det här är inte alls skönt faktiskt. jag är ganska så trött nu faktiskt, det kommer sakta smygande. har varit ganska flum ett tag nu, men det börjar tas över utav ren trötthet! va säger ni, alla hjärtas dag snart. inte alls något speciellt för mig faktiskt. bryr mig inte så mycket om det, men ändå blir det mycket prat och sånt omkring det. det hör väl till antar jag.. vill bara att morgon dagen ska vara över så att jag kan sova hur länge jag vill, och slipper skolan en vecka. ojoj, det är dags för mig att tvätta bort sminket, borsta tänderna och sova snart märker jag.. ögonen vill inte vara öppna länge till! skriver förmodligen inget mer idag, men imorgon ska jag nog hitta på något att skriva om, hoppas jag.. NattiNatti..<3

bara "en" dag kvar..

bara "en" dag kvar i skolan sen lov! vi har ingen matte imorgon bitti vilket betyder att vi börjar idrotten tio över nio! underbart, så lektionerna imorgon är idrott - svenska, slutar tolv.. fick tillbaka provet i datakunskap idag, eftersom jag var sjuk förra veckan då alla andra fick.. betyget på det provet blev godkänt, som tur var! =) vi har bara en vecka,  (lov veckan) på oss att fundera vad vi vill välja för inriktning och iv val..jag har mitt klart redan med inriktning, men är en aning osäker på iv valena.. man måste ha en 100p kurs i tvåan och en i trean för att få alla poäng man behöver, så eftersom många kurser bara är på 50 p så får man ta två, en på höst terminen och den andra på vårterminen.. nu ska jag försöka sätta mig med mamma och pappa och titta igenom lite och se vad dom tycker om mina val. kanske skriver ett inlägg senare av dagen. puss sålänge!

datakunskap

sitter i skolan och har datakunskap, inger pratade med oss förut på svenskan om saker man missat, och jag trodde att jag missat massor i svenskan och engelskan, men faktiskt.. svenska; det var bara livsmedelshygiens arbetet.. och engelska var boken, filmen och ett arbete. det här ska ju gå galant under lovet. sen är det ju så att jag har natur och samhälle och ligger lite efter i matten, så det blir ett riktigt pluggande för mig på lovet.. men det måste fixas!  igår spenderade jag ju som sagt var tillsammans med linnéa och mimmi, eftersom vi var tvugna att stanna i örebro hela dagen. men på lovet blir det förmodligen att umgås med dom! men än är jag inte säker, vi får se hur vi gör. nu måste vi göra annat, ove blir arg ;E pusshej!

11 februari 2009

hur underbart är det inte? komma hem från skolan först åtta på kvällen. om ni undrar varför så var det pga att vi skulle ha ett informations möte om dom olika inriktningarna för tvåan. men det mesta visste vi redan, var väl småsaker vi fick veta nytt nu. och en sak jag verkligen ser fram emot det är vår apu som vi kommer ha.. i trean (tror jag det var) kommer vi få tolv veckors apu, alltså ungefär tre månader. och jag kan också välja att ha min apu utomlands, vilket är riktigt underbart. om så är fallet så kommer jag inte vara i karlskoga/örebro i tre månader utan någon annan stans i europa eller något. utan föräldrar! .. är det inte fantastiskt?  iallfall! jag var inte i skolan hela tiden, utan vi slutade klockan två från serveringen och då gick mimmi och jag och fikade medan linnéa träffade någon gammal vän. vid sex var alltså mötet och sedan blev vi hämtade utav linnéas föräldrar. gull!

har en sak jag skulle vilja berätta också.. det är såhär att vi bytte till servering från "varmkök" idag, och jag skulle få prova på att servera för första gången, eftersom jag var "sjuk" förra gångerna, eller så var jag i baren, hovmästare eller disken. så dags för mig att prova på och försöka få upp självförtroendet lite. var nära på att vägra, men jag mimmi och rosita delade på att servera ett tio bord. och jag kan säga en sak att jag var sjukt nervös, hade vägrat tänkte inte alls prova på över huvudtaget egentligen menmen.. när jag väl plockat bort tallrikarna för förätten dom ätit klart, så gick det genast mycket bättre, att ge dom maten och servera bort gick faktiskt galant. enda var att jag fick svårt att gå pga ont i fötterna eftersom jag inte alls är van att gå i klackskor. men det gick, men jag skakade som ett asplöv en liten stund.. jobbigt värre faktiskt men tur var så gick det faktiskt bra! det är nu bara ett problem.. idag fick vi bara servera eftersom det var konferens gäster och det var förbeställt.. så vi behövde inte bonga in eller ta emot pengar eftersom det var klart.. nästa gång blir det andra bullar, då ska jag ta emot beställningen och hålla reda på pengarna och annat!

det här har stortsätt varit min dag idag. jag tackar också linnéa och mimmi för en riktigt rolig dag.  tack för mig.
puss!



so much pressure

090210

tisdag, vilket tyder på att jag haft kök idag.. vi hade ju lite annorlunda idag eftersom vi själva valde maträtter och sen själva äta det, (alltså utan gäster idag) så det var som en mysig avslutning. jag och mimmi fick göra vår berömda toast skagen, och jag försökte faktiskt smaka på den sen, men jag var riktigt nära på att få kvälningar, så nej tack.. det var inget för min smak. johan tyckte iallfall om den tydligen, bra det! ;) imorgon byter vi till servering.. jag pratade med roland om att jag får panik och inte klarar av att servera, men han ska tvinga mig på det.. vi ska försöka tillsammans? han ska stå en bit ifrån mig och om jag behöver hjälp ska jag bara titta på honom. men hur fasiken kommer inte det se ut? pinsamt värre. detta klarar jag absolut inte! struntar i vilket faktiskt. vi skulle övervinna min rädsla, men det går inte! jag har varit blyg sedan jag var liten knatte, visst blygheten är så gott som borta, men jag har fortfarande mycke blyghet kvar! så det är bara vissa saker jag klarar.. andra inte!  men jag måste väl, annars får jag nog inge betyg i serverings kursen.. åh ;/ struntar snart i vilket!  klockan är 16:52 och jag är riktigt rastlös, skulle kanske träffa nathalie kanske.. hon skulle ringa upp sen iallfall. under tiden ska jag slå mig ner i soffan och glo på tv en stund. puss

duktigt elinor ;)

nu har jag varit duktig, suttit där ute och pluggat i ca, en och en halv timma. men jag blev ändå inte helt klar, jag förstod inte alla frågorna så mimmi och linnéa ska få hjälpa mig imorgon! (a. och jag har koncentrationssvårigheter så jag sitter och jobbar, men sitter jag för länge så som nu, så blir jag rastlös och jag får damp, panik och klarar inte jobba, kastar ner grejerna på golvet och smäller i bordet och ja vet inte allt möjligt. så det var dags att lugna ner mig lite nu kände jag, vill inte bli på allt för dåligt humör denna kväll. och jag ska erkänna att oskar hade rätt, rammstein är faktiskt rätt bra :) hahaha. och emma gav mig ett alternativ till en låt vi skulle ha till engelskan så jag tänkte lyssna hemma för att se om jag tyckte om den, broken strings, och den var faktiskt riktigt bra! =) den ska jag nog välja till engelska lektionen (skulle välja en låt om kärlek, pga alla hjärtans dag) nu ska jag inte hålla på och fjanta runt här, ska ta mig i kragen och göra något vettigt istället =) puss!

plugg dags..

jaha, trevligt värre.. här kommer man hem halv sex efter skolan, mysigt va? och jag var så hungrig att jag var nära på och spy, självklart råkade jag äta för mycket bara därför. men vet ni va.. nu ska jag faktiskt ta och plugga, vi ska lämna in svar på några frågor till tommie/tommy imorgon och för en gångs skull vill jag lämna in när vi ska! egentligen orkar jag inte göra något nu, men jag får tvinga mig själv, samtidigt tänkte jag försöka med lite annan läxa efter. för jag hinner troligtvis klart med frågorna, annars får jag försöka tvinga mig själv imorgon också. och på onsdag ska vi ha "föräldrar möte" fast, det är egentligen bara information till oss årskurs ett elever, vi ska få reda på om alla stationer. ex kök, hotell, buffé/catering osv. föräldrarna är inte tvugna till att gå, men vi ungdomar ska helst komma. så jag ska dit själv, utan mamma och pappa, jag vet redan vad jag ska välja men det var tydligen mer information om saker och ting.. nej nu ska jag fasiken ta och plugga, skriver jag mer här så resulterar väl det i att inte plugga.. så, pusshej!

virginska skolan

sitter i skolan och har svenska lektion, vilket är enormt tråkigt! egentligen ska vi skriva sagor, men eftersom jag har den dåligaste fantasin är jag inne här på bloggen och bilddagboken osv istället! vi sitter i biblioteket och ska tillbaka om 20 minuter för då ska några redovisa. och jag tackar gud för att jennifer inte kom idag, (än så länge iaf) annars hade vi behövt redovisa sagan vi läste och skulle återberätta på ett sätt.. (prinsessan på ärten) men eftersom hon inte var här så slapp jag ;D. sitter här bredvid mimmi och vi båda är riktigt hungriga, haha.. får hoppas på god mat, right? ;) iiih -jag är rastlös finns ingenting att göra, jag vill bara heeeeeeeeem.. orkar inte vara i den här kukskolan, och jag har en riktig huvuvärk, sprängs ju för fasiken snart, inte alls skönt! nu ska jag kolla vidare, läsa andra bloggar osv. vi hörs senare. puss!

090209

måndagsmorgon, jag gillart inte.. för det första har jag inte alls sovit bra inatt, tittade på klockan vid ett inatt, och somnade kanske vid två.. efter det vaknar jag halv fyra och är rätt pigg, men har ingen lust att gå upp eftersom jag kunde sova tre timmar till.. så från halv fyra har jag knappt sovit, vaknat till direkt när jag somnat nästan.. allt har varit lite åt skogen! +att jag har oerhört ont i min rygg och nacke, det gör inte saken bättre.. just nu mår jag illa också, usch! jag hatar det här, men det är trots allt sista veckan innan lovet nu, bäst att ta tag i det här och gå till skolan.. nu har jag bara en halvtimma kvar innan bussen till busstationen går så det är bäst jag fortsätter med mitt, ska hinna platta håret, sminka mig och borsta tänderna! men de ska nog funka :)  have a nice day people..


förstår inte hur en människa kan vara så jävla fin!
tom kaulitz

försvinn ur mitt liv

jag förstår inte hur du kan vara en sådan idiot. det är alltid något, du hittar fel hela tiden.. du letar fel för att få något att skälla över, något att brusa upp för. tror du hon mår bra av att du är osams med henne hela tiden, tror du det känns som hon duger? du gnäller över någonting hela tiden, minsta lilla grej så är du där och gnäller, har minnet försvunnit helt? hon tog nästan självmord för några år sedan pga dig! och du fortsätter, du får henne bara må dåligt. och mår hon dåligt mår jag dåligt! hon betyder allt för mig! hon grät.. hon grät mot min axel, hur fan tror du det känns? när ska du inse hur mycket du sårar folk, och hur mycket du trycker ner dom?.. du sparkar på dom som redan ligger, bra gjort!  bara dra åt helvete!

idag är min otursdag..

man tackar och bockar.. otursdag, det var min dag idag, först det att jag svimmade i duschen, sen gör jag något med sessan som gör att nu har jag ont i hela nacken och ner mot högra axeln och högra skulderbladet.. tack för det! och hela dagen idag har jag känt mig hängig och allmänt trött. men jag hade kul ändå, var ute med alexandra idag, och vi tog ut sessan, så fick hon åka pulka (och vi med för den delen :D) och hade rätt så skoj, men kallt blev det. sedan stannade vi uppe hos jessica en stund när vi gått tillbaka med sessan, alexandra stack hem vid sju någongång och jag stannade kvar till min buss skulle gå, tjugo i nio.. nu ska jag ta mig lite mat innan det är dags att sova. det är ju den äckliga kuk skolan imorgon igen, hatar skiten!  godnatt!

helt skakis

sitter här helt jävla skakis och hjärtat bultar i 180,jag tror inte jag har varit så där rädd i hela mitt liv. jag har riktigt lätt för att svimma, eller jag gör det aldrig men är alltid nära. men idag var det värre än någon av gångerna, jag stod och duschade och jag minns knappt vad som hände, men lite iallfall.. helt plötsligt blev allt svart och jag kunde inte stå, och tappade nästan duschslangen, men ja höll den kvar på något sätt.. i think? (minnet är inte på topp när det kommer till det här!) iallafall.. jag föll in i väggen typ, men fick tag i ett sorts handtag som finns där och jag vaknade till utav att jag kommit emot så jag råkade få på kallt vatten så det rann längs lårena.. allt är helt dimmigt utav händelsen där inne, men tur nog vaknade jag upp innan jag föll i golvet! jag blev så rädd så jag vågade inte stå upp utan satte mig ner och fick göra klart det jag skulle. sen dess har jag suttit helt skakis och inte klarat göra någonting, vilar mig lite eftersom jag snart ska ut med alexandra och vi kanske skulle ta ut sessan, om jessica svarar på smset någongång! vi tänkte att sessan ska få komma ut och leka lite i snön, och det var ett tag sedan jag träffade henne! :) nej jag klarar inte skriva mer här nu.. skriver kanske lite senare ikväll.. puss!


jag är helt såld

gud, jag är helt såld! jag har suttit och tittat resor, igen.. som jag kanske sagt så är det tänkt att jag och frida ska åka utomlands år 2010, ja vet.. vi planerar ett år i förväg, men alltid lika kul! vi har då fyllt 18 båda två och därför ska det bli riktigt kul att åka själva, bara vi två! sitter och tittar på cypern, riktigt fina ställen och fina hotell, jag har inte ens tittat på hälften men jag är helt såld. lite smådyrt, men det är det såklart värt! än så länge har vi båda halvt fastnat för ett jätte fint hotell, som ligger mitt i stan, och precis vid stranden.. det är ett strandhotell typ =) iliada beach hotel! riktit fint! well, förlåt för allt tjat om resor osv. men jag är besatt typ. vill åka överallt nästan, men dags att sluta..  hejs.

090207

helg och jag vaknar runt sju, åtta? men jag hade tur som lyckades somna om efter en stund så vid tio ungefär gick jag upp, men vaknade kanske halv. för mig känns det nästan som söndag bara för jag var hemma från skolan torsdag - fredag.  vet ni vad, jag önskar att jag hade bra sångröst.. min verkligen suger! och jag älskar att sjunga, bra kombination va? och jag är väldigt sugen på att resa utomlands faktiskt, frida och jag har pratat om att resa utomlands nästa år.. och om det blir av, så längtar jag redan! först och främst ska jag till kreta nu i augusti såklart! :)  och en sak är säker, jag verkligen saknar mallorca, det var så jäkla fint där vi var!  aha, jaja.. inge mer snack om det, eller inge mer snack om något alls faktiskt just nu, så ha en bra lördag! =)

Trevlig helg!

först och främst vill jag säga GRATTIS till alexandra som fyller 15 år idag!

riktigt tråkig fredag det här, men jag mår inge vidare just nu.. mår illa och grejer, inte alls mysigt! och jag fick reda på världens nyhet för en liten stund sedan, men tyvärr kan jag inte skriva ut den här. handlar inte om mig, men det är en mycket personlig sak, så det bör hållas hemligt just nu! och du vet att jag finns vid din sida hela tiden.. oavsätt vad! själv är jag riktigt orolig, inte pga det. utan en sak om mig själv. vilket heller inte bör skrivas här, för personligt för det. men än är jag osäker på hur jag ska göra.. ska träffa nathalie imorgon, då ska jag berätta för henne och fråga henne hur hon tycker jag ska göra! jag är riktigt rastlös, och har ingenting att skriva. får väl se om jag får någon idé senare.  trevlig helg!


i love, and miss u hun..
my best friend!

no school today..

blev att stanna hemma från skolan idag också, hade inte alls någon ork till det och min mage värkte så jag höll på att dö! inte alls skönt faktiskt, vaknade runt halv tio idag och satte mig vid tvn direkt ungefär, men fanns ingenting att kolla på så jag tittade på mtv.. mycket bra! =) efter det bakade jag en sockerkaka, (tigerkaka) typ, för jag hade vanlig sockerkakssmet, sen när jag hällt i hälften så tog jag resten och blandade med kakao och sen hällde det över, mumsigt! sen kom emelie och seb och gaston hit, och då tog emelie och seb kaffe, kaka och gaston fick jag sitta och mata med lite sockerkaka, men han stoppade in en stor bit i munnen själv, och sen försöka få i han lite mat, såklart skulle jag få mata han! haha, sötaungfan.. han har fasiken blivit riktigt stor nu :) iallafall, nu sitter jag här och kollar runt lite sidor, vilket inte alls är speciellt kul. så nu ska jag ta och slänga mig i soffan och titta om det är något bra på tv. ha en bra fredagskväll people!


gaston, din söta jävel.. du är fasiken redan ett år och 3-4 månader! ;o
 känns som det inte alls var länge sedan jag hälsade på jessica på bb
när du föddes, men det har gått mer än ett år redan, och sessan är fyra!
helt otroligt hur fort tiden går. men ni blir om möjligt bara sötare med tiden!

dåligt gjort elinor

jag är riktigt dålig! jag har lovat mig själv flera gånger att jag ska ta tag i skolan, och göra alla läxor! men än har jag inte börjat, inga smarta drag från min sida.. på sportlovet måste det faktiskt bli klart, all läxa! så jag ska få plugga på som en idiot. jag ska försöka hålla det löftet, dom andra har jag ju inte precis varit bra på att hålla än.. men vi får se! hjälp mig gärna och påminn mig och tvinga mig till det, vore snällt :) idag hade jag chansen att plugga eftersom jag var hemma, men jag somnade och vaknade, eller snarare gick upp vid ett.. somnade om och vaknade och sånt hela tiden, så jag vet inte riktigt när jag vaknade .. men orkade inte ta mig upp föränn ett där.  just ja! imorgon fyller alexandra 15 år, grattis till henne.. självklart kommer det ett inlägg imorgon som börjat med "grattis" till henne och ska skicka sms så fort jag vaknar. det var nog allt jag hade att säga..  

090205

jag mår sjukt illa just nu, suttit framför tvn och tittat på en film "and then came love" och till det har jag suttit och tryckt i mig godis, inte alls mycket. men ändå är min mage så full att jag skulle kunna spricka om jag åt något mer! jag var som sagt var inte i skolan idag, och hoppas jag slipper imorgon.. orkar verkligen inte -mår inte så bra, hoppas ja får stanna hemma! och vi har nu bara nästa vecka kvar, sen har vi sportlov! underbart. sitter och knarkar musik som vanligt, skulle aldrig klara mig utan musik tror jag.. dags att sluta skriva, är helt tom i huvudet..
puss!

sötungar, ni är två av få som får mig bli glad!
jag saknar er über mycket..

ingen skola för mig idag

gick upp som vanligt imorse och gjorde mig iordning sen skolan. men det roliga var att jag bara stannade en kvart, kom fram ca tjugo i åtta, (börjar åtta) sen ca fem i åtta så pratade jag med mamma och frågade om jag fick gå hem. och tack till henne att jag fick för jag mådde inte alls bra, så jag gick och berättade för min mentor, jenny och sen åkte jag med kvart över åtta bussen hem, så de blev ingen skola för mig idag.. när jag kom hem gjorde jag först och främst rostade mackor sen tittade jag lite på tv, smallville.. och efter det lade jag mig i sängen och lyckades somna, så jag sov några timmar, vilket var riktigt skönt! och nu sitter jag här, klockan är tjugo i två.. suttit här en liten stund men ska strax lägga mig och titta tv / film.
pusss!


längtar till 23 aug som tusan!
grekland, kreta -platanias.

just go to hell

anklaga mig utan anledning, varsegod! tro på va fan du vill, jag har iallafall inte gått runt till en massa och berättat, ser det ut som jag känner många på den skolan? nej precis! nenne, linnéa och mimmi! det är typ dom, annars kanske jag pratar med andra, men det betyder inte att jag känner dom riktigt och pratar om sånna saker..? ska vi räkna upp alla du känner? skyll inte på mig för någonting jag inte gjort.. jag känner mig rent ut sagt jävlig äcklad utav det här just nu, allt jävla skitsnack går mig på nerverna! kan inte vara mig själv längre, jag kunde bli den jag ville vara när jag först började.. men just nu är det smutskastat. och jag skulle göra vad som helst för att vrida tillbaka tiden och få det hela ogjort. det här är ingenting jag är glad över, inte en chans! men vet du.. det här är ingenting jag orkar bry mig om, folk får säga och tro va fan dom vill. men går det för långt så avslutar jag det här kapitlet och påbörjat ett nytt.. att det kan bli en så stor grej utav ett litet jävla misstag. jag har tillräckligt med problem, och att börja om någon annanstans med nya personer trodde jag kunde vara en lösning på allt, jag trodde att jag för en gångs skull skulle kunna må bra, men jag hade visst fel.. visst va trodde jag, jag ska väl aldrig få må bra? jag ska väl vara den man trycker ner hela tiden? jag kämpar mig igenom varenda dag, men tack vare det här kommer jag få jobba dubbelt så hårdare, och jag kommer inte orka pressen länge till.. men än en gång.. TACK!

jag vet att det blir ett långt inlägg, och jag förväntar mig inte att ni läser allt. det är bara det att jag var tvungen att få skriva av mig lite grann, är så jävla trött på all den här skiten.



godnatt gott folk!

klockan är nu fem i tio.. (kvällen) och jag ska strax gå och tvätta bort min foundation, och tvätta ansiktet sen borsta tänderna, efter det ska jag krypa ner under täcket och försöka sova eftersom jag ska upp vid fem (försöka iallafall). föresten imorse när vi gick av bussen och svängde runt hörnet, kände jag en äcklig lukt men linnéa och ttn kände inget, men ju högre upp mot drottninggatan vi kom desto mer luktade det, och när vi var rätt nära då började dom känna eftersom det blev värre och värre, det verkligen stank avlopp och vi gick med jackärmen upptryckt i näsa och mun för att försöka andas. oturligt nog luktade det igenom lite och jag fick kvälningar.. tre -fyra stycken och dom två sista gångerna var jag verkligen nära på spya!  det värsta med allt var att när vi kom in och hade bytt om och grejer, gick vi till köket men gick ut lika fort.. det rent ut av stank där inne också.. inte lika mycke men mycket! hemskt, men det försvann efter ett tag som tur var. och ingen lukt på vägen till bussen, visst vi tog inte samma väg men ändå! luktade ju långa vägar! ;o   (jag har världens bästa luktsinne! kände ju doften långt före linnéa och ttn =D) nej, nu är det dags för att borsta tänderna och tvätta ansiktet godnatt!



090203

jag anklagar ingen för att ha sagt något (läs nedstående inlägg om ni inte förstår vad jag pratar om) när jag skrev det där var jag bara enormt irriterad, lite bättre nu.. tack vare jonathan!
om du tyckte att jag ankladade dig så var det var inte det jag menade.. för så mycket jag känner dig nu, verkar du inte vara en sådan.. så jag kan inget säga. du verkar vara en bra tjej, så att anklaga dig innan jag vet något vore helt fel! Du vet nog vem du är.. right?

för att komma ifrån det ämnet.. idag i köket fick jag (för en gångs skull) göra annat än, för -och efterrätter.. utan jag fick göra raggmunk, iallafall smeten till det.. sen någon tomatsås eller något? vet inte riktigt vad det var men visst. sen förutom det stod jag i grovdisken nästan hela tiden eftersom det bara fylldes på med disk som ingen annan tog hand om, så jag fick ta mig an skiten.. ville ju inte vänta på att all disk skulle diskas innan hemgång. för vi hade fått väntat till all disk var klar innan vi skulle få gå hem, visserligen var det lite som skulle in, men samtidigt som det gjorde höll vi på att städa golvet, bänkar osv. blev också hämtad utav pappa i stan (karlskoga) idag eftersom han ändå slutade när jag var framme.. slapp ta bussen.


i'm still in love with u..
but i'm afraid to lose u as my
friend if i tell, so i'll be quiet as always!


iailwy, something we used to say..
and everyone thought it was "i love u" but
no, it wasn't . sure we say "i love u" too.. ofc!
but, iailwy was a word u said to me, and i still
remember what it means, and u didn't tell me first.
u wanted me to try to fint it ouf by my self, but it was hard!

bara, dra åt helvete..

va fan är det för jävla skitsnack, har JAG berättat för alla? en person råkade få reda på det och jag bad henne hålla tyst.. antingen är det hon som inte varit tyst eller så är det du själv som sagt till folk? eftersom du sagt till en person iallafall.. anklaga inte mig för att ha sagt något! alla kan bara dra åt helvete just nu, finns inte en människa man kan lita på längre. en gång till jag hör något sånt där så svär jag på att jag lägger av, hoppar av skiten! tänker inte stanna på en skola där det går snack om en. när jag fick höra det idag, jag var på glatt humör på morgonen, men så fort det nådde mina öron blev jag arg, irriterad och på riktigt dåligt humör. tack så jävla mycket, verkligen.. TACK! det gjorde verkligen min dag! jag får inte ens fram ord att beskriva allt, är för irriterad för det.  det här kommer ju gå galant imorgon, inga sura miner.. eller? nej helt fel, kommer inte le ett enda äkta leende på hela jävla dagen, inte ens idag har jag gjort det sedan jag fick reda på skiten. det var nog ett av dom största misstagen jag någonsin har gjort tror jag. synd man inte kunde vrida tillbaka tiden, då skulle jag få allt det där ogjort! för sent för det, tänkte nog inte riktigt klart då. ännu mer problem, pga ett litet jävla misstag! det räcker gott och väl med den skit jag redan har, ännu mer orkar jag verkligen inte..       mein gott!


Jag gråter onsynliga tårar, låtsas att jag ler.
Men ensam i mörkret viskar jag: jag orkar
inte mer..

ovanligt pigg..

imorse vaknade jag och var ovanligt pigg, brukar aldrig vara det när jag nyss vaknat, men nu var jag. dum nog gick jag och lade mig en timma till ungefär, jag som hade kunnat gå upp då och vara klar tidigare. pga att jag gick och lade mig blev jag bara tröttare när jag vaknade andra gången. usch!  dagen har väl flötit på helt som vanligt.. en tråkig skoldag så att säga! linnéa skulle bli hämtad efter skolan idag eftersom henne föräldrar ändå var i stan, så jag fick åka med och dom skjutsade mig ända hem! tack =) vi slapp ju iallafall ta bussjäveln, vilket var riktigt skönt! jag fick iallafall en på min sida att jag skulle bli vegetarian, tack linnéas mamma! alla andra säger nej, och grejer för att kött är gott.. men jag tycker inte ens om kött så varför äta det? och äta djur, känns... inge bra! iallafall, just nu sitter jag här och fryser fötterna, händerna och näsan av mig, inte alls skönt faktiskt! men vi hade turen att solen lös ett tag idag. puss på det! och strax ska jag slå på en film, då blir det att vira täcket kring kroppen och ta kuddar och hela skiten och mysa upp mig med. nu ska jag fortsätta med annat innan filmen!


för att du är den snyggaste jag någonsin sett ;|

plugg, måste fixas!

söndag, vilket betyder att det är skola i morgon.. vill inte dit, kommer få en massa skäll om tommy/tommie är där, för jag har inte ens börjat på min livs/sv rapport än som jag skulle gjort för längesen! och i svenska så ska vi typ, redovisa sagor imorn och jag o jennifer är inte ens klara tror jag? massor av saker jag inte gjrot! dåligt elinor wulff! imorgon ska jag faktiskt ta mig till och plugga, det är ett måste nu för tiden, jag klarar inte det här annars, hjälp mig! vill gärna inte få ig, vill klara upp mig så jag iallafall har g i alla ämnen, aldrig förtidigt att börja! den här veckan ska bli en pluggvecka.. och jo, vi får se hur mycket jag hinner bli klar med under en vecka, annars har ja nästa vecka också, sen veckan efter det har jag ett helt lov jag kan sitta med det på.. hela dagarna, trist ja vet. men det måste göras! får ju inte mycket tid efter skolan, så lovet ska vi fixa det som inte blivit klart! dags att börja planera upp det här. jag ska nog börja ha med mig en bläckpenna överallt så ja kan skriva upp på handen vad jag får för läxor och vad jag har för några osv!

just nu sitter jag och lyssnar på världens bästa band, tokio hotel! bästa någonsin.. klockan är tio över åtta nu och jag ska försöka bli trött på något vis så jag somnar när jag ska sen eftersom jag ska upp tidigt imorgon. visst sovmorgon, börjar tio men får gå upp senast sju, helst halv.. märker att jag skrivit ganska så mycket just nu. så dags att sluta nu känner jag, jag hoppas ni alla har haft en trevlig helg!


you can light up the dark..

vegetarian, or not?

det är så att jag funderar på att bli vegetarian..vi äter djur? jag åt nyss kött, och då kom tanken i mitt huvud att det faktiskt var ett djur jag åt.. visserligen tycker jag inte ens om kött, äter mindre än en halv kotlett (stavning?), för det faller mig inte alls i smaken! har redan pratat med mamma om saken, och jag tror jag ska prova på en månad eller något och se om jag klarar det, annars går jag tillbaka till icke vegetarian.. men funkar det så byter jag inte bort det! jag får där med lättare att sluta äta på donkan, och ex kebabpizzor osv.. där med blir man mycket nyttigare och spenderar inte pengarna på något skräp.. 

första februari idag, och 61 dagar kvar tills jag fyller år. och ca sex, sju månader tills jag åker till grekland =). jag hittar inte på något mer att tråka ut er med, så det här får räcka för nu.. ha det bra!    Puss!


road to no where..

iih, inga ord är bra nog..

klockan är nu halv ett på kvällen/natten och jag sitter och gäspar som en tok här. blev att träffa alexandra en liten stund förut.. tog bussen till henne sen gick vi till nöjes och sen hem till henne och titta lite film som var på tvn, sen kolla vi björn gustavsson på youtube.. han är för bra alltså! sitter just nu och lyssnar på mina älsklingar, the tokio hotel boys.. var faktiskt ett litet tag sedan jag lyssnade på dom! över ett års tid har jag älskat och dyrkat musiken och killarna, men tröttnat har jag inte gjort, verkligen inte! bills röst.. finns inte ord att beskriva den! tokio hotel, inga ord är bra nog att beskriva er! well, inget mer snack om det nu.. just nu finns det två saker jag vill göra, ut och gå -och sova! men ut och gå nu, nejdu inte en chans.. inte när det varit massa trubbel omkring området där jag bor. men snart blir det allt att tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen mysa ner mig i sängen och sova. mysigt som tusan! det är väl bäst jag slutar skriva här innan jag gäspar av mig käken. hoppas ni haft en bra lördagskväll!


georg listing, gustav schäfer, tom kaulitz, bill kaulitz
tokio hotel, that's really good music!

RSS 2.0