Hallå!

Hej, jag tänkte bara säga att jag inte kommer använda den här bloggen något mer pga hackad msn och bilddagbok. bdb blev borttagen av personen och min msn fick jag tillbaka tack vare min kära mamma som fixade det på något sätt så ja kunde byta lösenord och få den. men jag har gjort en ny och ny bilddagbok och vill ju såklart ha samma epostadress till allt så har därför bestämt att börja om.. eller ja, fortsättning men på nytt namn.. osv..

ewulff.blogg.se 

den nya adressén till min blogg! Tack och hej! Puss 

godnatt

tänkte bara slänga in ett inlägg om dagen innan jag kryper under täcket. först och främst blev det ju skola såklart, och hör och häpna.. jag var med på idrotten, och gjorde som man skulle, faktiskt skit kul! hehe aja, klarade mig igenom dagen, dock hade vi tydligen prov på svenskan, sista lektionen som jag fick veta samma dag, några timmar innan.. visste inte om vad, ingenting så mitt prov gick ju helt åt helvete kan jag säga. tog bussen kvart över tre hem och träffade nathalie runt kvart i fem och då drog vi till putte och fikade eftersom hans mamma fyllt år. grattis! hade grymt skoj iallafall, för jag fick till en riktig skratt attack, bara några få har fått sett det, nathalie är ju absolut en av dom, och flera gånger om. e ja. kom hem runt kvart i nio ungefär och satte mig framför datorn en sväng tills klockan helt plötsligt var tio. hehe e tjugo i elva nu. jag går ju upp tidigt, därför lägger jag mig där efter.. försöker iallafall. min lipsyl är helt slut också.. men tur hade pappa sin kvar, kanske använd en, två gånger så jag fick hans. jag är ju typ beroende.. mina läppar blir så torra på vintern och jag tuttar tills de blir rött om ja inte får ha lipsyl så, kletar på flera gånger om dagen. kul inlägg känner jag.. inte alls (n) hm. har knappt pratat med min älskling idag, bara typ några minuter, dock sa vi inte mycket av den tiden, tre meningar var kanske.. för det var massa ljud och skit i bakgrunden för honom. e ja det var la det mesta.. nu ska jag sova, dags för skola.. två dagar till sen är det helg, skönt är att jag har hotell nu sista dagarna och inga lektioner. YES! ja men som sagt, nu måste jag pysa..  Puss & Kram!


skola - ja/nej?

jaha nehe jaha. nej jag har blivit värre det här med att blogga igen har jag märkt, börjar väl bli lika idélös nu som innan. eller ja, helt ärligt så glömmer jag bort det :$ .. sov iallafall hemma hos min älskling inatt, men konstigt nog sov vi i olika rum, (låter sjukt ja.. men han somnade innan och låg helt åt helvete i sängen, så gick knappt lägga sig, så hans mamma fixade åt mig i camillas rum sålänge) jag gick dock in till honom imorse när han själv hade vaknat till lite och sen somnade vi om båda två. varit hemma hos honom hela dagen och faktiskt gått runt och småstädat lite. städade hans rum.. dammade, plockade ordning, damsugade och hängde in kläder i garderoben. under tiden jag höll på att plocka med hans kläder och lite annat i rummet så sov han faktiskt ;$ heh men jag hade tråkigt så valde ju själv att göra det. nu är jag iallafall hemma och ligger som vanligt med datorn på magen, hähä.. tänkte berätta en liten grej nu också..

jag har funderat på att hoppa av skolan men bara tillfälligt.. med det menar jag att jag börjar om till hösten. tar ledig en liten tid bara för att sedan börja om helt på nytt.. ettan om igen! fast kanske på en annan linje. ex omvårdnad. men jag är fortfarande ganska osäker.. hotell är ju något jag är intresserad av, flygvärdinna osv. och jag vill ju sjukt gärna ta studenten med mina vänner i örebro. jobbigt också, behöva gå om tre år istället för att gå ett och ett halvt nu bara innan studenten är klar. men som sagt .. osäkert! Har för mycket skit som ska mot mig nu, frånvaron är åt helvete. har massa plugg kvar från ettan samt saker redan nu från tvåan. inte ens gått en termin på tvåan än, sjukt! så jag ligger GANSKA så mycket efter. och jag klarar inte av all press när jag redan har det svårt. men vi får se, klarar jag det eller klarar jag det inte? det är frågan..

det var det jag tänkte säga, ni får gärna slänga in en kommentar av hur ni tycker jag borde göra, och varför! skulle vara kul att veta, kanske får mig på rätt spår. eftersom jag själv inte vet vad det är än. aja.. jag saknar min älskling rasmus redan, varit ifrån honom.. ungefär två timmar. för lång tid alltså. ska börja träffa han mer nu tror jag, börjar bli så sällan. visst kanske är bra så man inte tröttnar på varandra, men jag tycker allt att vi borde träffas lite oftare än vi gör nu.. hih! aja dags att pysa, ska slå på en film eller något liknande.. ha de bra.  Puss!


torsdag vare ja

femte november, alltså shit va tiden går fort! föresten så började det snöa igår och la sig till och med på marken, och snöar fortfarande, inte mycket utan sådär små flingor om ni fattar va ja menar? aja mysigt som tusan äre. igår vaknade jag med ont i halsen men tänkte inte mer på det, utan jag pallrade mig iväg till skolan, frysande och ont i halsen. ryggen ömmade och blev bara värre och värre hela tiden, till slut fick jag lov att gå hem, ringde mamma. klarade inte va kvar längre. hade troligtvis feber. hade iallafall lite när jag kom hem. tog en tablett och låg i sängen framför en film. febern hade gått ner och jag trodde ja mådde bättre, bara lite förkyld så jag drar till rasmus och får feber där under kvällen. så jag höll på att frysa ihjäl. allt kändes fel, så jag har legat i feber hela tiden. fram och tillbaka. tog mig en dags ledigt idag för att krya på mig lite. och nu sitter jag här en sväng men ska strax sätta på en film och bara ta det lugnt! ska ha möte imorgon med min mentor och en specialpedagog igen men vi får se hur jag mår då om jag klarar åka ända in till örebro för att ha ett möte klockan ett som varar i ca 40 minuter. nejtack. vi får se.. aja, nej jag vet inte va ja ska skriva mer nu faktiskt.. häh! så jag ska väl dra mig nu, hitta en frän film att glo på.. ni får gärna ge mig en jävla massa filmtips, för jag är typ filmnarkoman. ser minst en film om dagen.. MINST! kan gå upp mot fyra fem, beror på. så släng gärna in en kommentar med en bra film.. Pusss


måndag.. igen

och det suger hårt, inte alls skönt att komma tillbaka till skolan såhär efter lovet, PLUS det värsta är att hela HR & LP är lediga, dvs min klass är därmed inräknat, men jag får fan ta o gå till skolan, öppna verksamheten och plugga på två lediga dagar. japp så äre! klarade knappt ens av det idag, typ somnade hela tiden när jag skulle göra så, det gick inte så bra. men lite plugg fick jag allt tag i. trött och hungrig gick jag, för jag vägrar gå och äta helt själv? och samma lär bli imorgon, så jag har sån otrolig lust att stanna hemma imorgon. kommer inte klara av det. fick iallafall gå tidigare, kvart i ett.. eftersom jag skippade lunchen  &raster =) aja nog om det. skulle dra och hämta ut biljetterna till tokio hotel konserten innan fem, alexandra var vänlig och gjorde mig sällskap. efter det gick vi bort mot elgiganten, och affärerna där omkring och kollade, längtade tills man själv flyttade hemifrån osv. usch ja , mysigt läge. sen blev det att dra hemåt igen och nu försöker jag få tag på rasmus den lilla sötnosen. har inte på mobilen och svarar inte på msn. ;F pft! aja. nu blev det kallt igen, har seriöst frösit hela jävla dagen, nå fel? jag fick även hem papper idag om vaccination akta stavning mot svininfluensan här med som mamma redan fyllt åt mig, hon tycker nämligen jag ska ta den. aja lika bra.. nej.. dags att plocka upp lite skit från golvet ser jag. massa kläder slängda huller om buller, även oanvänt. låter fel ja vet, men jag har haft bråttom sen bara provat massa och slängt av mig istället för att lägga tillbaka det. så dags att fixa det nu! hehe, brukar ju ha det städat, första gången på riktigt länge det är fullt på golvet. ups   nej.. dags att dra sig, göra lite nytta.. sen slänga sig framför tvn, eller en film på datorn.. ha't gött! PUSS

 i really love u, and i don't wanna miss u .. cuz' i've never had this feeling until i met u. rasmus


RSS 2.0