090917

känns som om jag börjar få in mitt skrivande lite mer, eller? :$ fortfarande inte mycket, men det är iallafall en början.. right? well, igår var jag faktiskt på hockey, i nobelhallen xD det var bofors mot öik? a örebro iallafall först var det meningen att vi bara skulle följa robin linus mf men vi satte oss där utanför en stund och bestlutade sedan för att gå in vi också, hade ändå inget för oss xD heh aja som jag kanske sagt förut så brukade jag kolla på hockey med pappa, kan fortfarande hända att jag gör det &jag tycker faktiskt det är kul, så jag satt ganska inne i matchen vissa stunder ;$ aja, dagen började iallafall med att jag gick på stan direkt när jag klivit av bussen typ här hemma, mot donkan o käka och sen upp mot torget en sväng och sedan nobel som sagt. och senare mot kvällen när vi gick hem kom plötsligt rasmus med danne & vem de nu va .. glömt :$ och då följde han med mig hem och sov hos mig (inte speciellt ovanligt jag vet) och som vanligt kom jag försent till skolan även idag.. får skylla på massa saker hela tiden^ men nu ska jag fan ändra det, vara i tid varje fucking dag och stanna hela dagarna! ehm, hade hotell idag, men dock inget att göra, jag fick sitta i receptitionen idag igen, dock var jag frånvarande där och var med linn i köket istället och småstädade lite med henne och bara snacka skit! sen gick jag ner till restaurangen och var social mot linnéa och mimmi lite smått som var i serveringen. &dom fick sjunga för en gäst som fyllde år, cute! :D ehm a.. stod och käkade is och sockerbitar bara där nere, fun! e jaha. nurå? ehm.. ja där toog det stop verkar det som heh, och jag vet.. jag skriver INGET som är intressant. knöw! idétorka! esh har skrivit en liten bit, och ja som sagt, ett ganska så ointressant inlägg men det får väl duga för idag, och jag skriver för det mesta för att bara skriva av mig och få tiden gå lite fortare då det är som segast och jag är som mest rastlös!  bara morgondagen kvar i skolan, fredag tomorrow. yää (H' amen ni får la hat gött antar jag =)

PUSS                                                                                                   rasmus<3




säg ärligt vad ni tycker..
ska jag fortsätta vara ljus?
eller ska jag färga mörkt igen?
ELLER! ska jag ha vanlig brun?


gief friday!

usch, bara tisdag.. jag vill ha helg nu! orkar inte en dag till i skolan, dock måste jag! (N) som vanligt har jag sovit hemma hos rasmus inatt, och umgåtts med honom varje dag. men idag ska jag faktiskt ta och träffa en barndomsvän som jag glidit ifrån nu när gymnasiet börjat.. så efter skolan ska jag hem, äta och fixa lite sen antingen går jag till elin eller så kommer hon till mig, eller så är vi helt enkelt ute och chillar =)! imorgon blir det att stanna kvar i örebro och träffa janina (min kusin) och ta en fika &bara umgås lite. den här veckan blir det inte mycket rasmus, visst kvällarna &nätterna kanske men inte på dagarna, på fredag ska jag stanna kvar i örebro då också och dra en runda på stan med alexandra som får sina pengar då , &lördag blir det storfors på marken så jag kan få träffa mina små underbaringar, sessan och gaston.. jessica ska nämligen ta med dom dit så hon tipsade mig att jag skulle komma så jag kunde få träffa dom, eftersom jag inte träffat dom två på två eller tre månader.. eh ja det var väl det mesta antar jag? hm.. sitter iallafall i datasalen nu och har rast. börjar inte förän halv ett och då har vi haft rast i över en timme.. men nu ska jag sluta skriva känner jag.. Pusssss saja!


rasmuspersson
jag blir bara mer kär för varje dag &stund som går.. aldrig känt såhär för någon annan ;$ men ja.. ehe, jag älskar dig<3


okänsliga människor (N)

en sak jag är oerhört trött på är folk utan känslor! jag har en vän, en rätt ny, men ändå nära vän.. hon har för inte så längesedan fått en lillasyster, smilla! det sorgsna är att smilla lider av downs symdrom. och pga det har min vän fått höra en hel del skitsnack. dom har frågat henne "hur kan du inte skämmas över henne" , och en person har även sagt "om jag skulle få en sådan unge skulle jag ta bort den direkt" alltså hon vill inte ha en sådan unge pga att den kanske är sjuk? smilla är exakt lika mycket värd som alla andra, om inte mer. hon är helt unik, inte som alla andra. hon är en på miljonen som lider utav downs syndrom, det gör henne bara mer speciell.. ett underbarn helt enkelt! hennes familj kämpar hårt för henne, och struntar i att hon har denna sjukdom, dom älskar henne ändå otroligt mycket. jag har bett min vän att inte ta åt sig av det folk säger, jag förstår dock att vissa kan gå helt över gränsen och då tål man det inte utan blir arg. jag blir arg bara av att höra hur okänsliga folk är .. det här har nog ingenting med mig att göra men som sagt, det handlar om min väns lillasyster som får pikar från människor för att hon är annorlunda. hon är inte mer än 3 månader gammal, och dom tränar henne redan nu med saker för att få henne klara vissa saker lättare.. jag kan inte mycket om downs syndrom men jag ber er gärna läsa min väns blogg, där hon berättar en del om hennes syster smilla och vad downs syndrom är och gör.   

gå in och läs denna blogg, ni kanske får ett annat perspektiv på saker och ting! mammasmonster.blogg.se




jag hoppas verkligen ni läser detta nu, och även hennes blogg.. iallafall som vanligt så ska jag umgås med rasmus ikväll och sova hos honom. ska strax hoppa in i duschen för att sedan fixa mig och sen dra till honom och ha lite myskväll. han väntar nog på mig tror jag, har sagt ganska länge att jag ska komma och att jag ska duscha (a) well, har även suttit barnvakt en liten stund idag, åt lilla neo! en timme bara, sen kom hans mor&far hem igen. så nu känns det faktiskt som det är dags att hoppa ur kläderna och kliva in i duschen. klockan är ändå tjugo i åtta, visst inte mycket eftersom det är lördag. men jag vill hinna umgås med han några timmar innan jag somnar sen. ja men det var väl inge mer antar jag, det var mest att jag ville skriva lite om smilla och hennes sjukdom. mer information finns såklart på nennes blogg! var stark gumman, puss saja!



                                                                 bara för att jag är ooooerhört kär i min älskling.. rasmus<3


hallåhallå

äntligen fredag säger jag, jag gillar verkligen inte att skolan har börjat. inte ett dugg skönt! idag var vi iallafall på hotellet och sen runt ett där skulle vi gå på en liten guiderunda, och efter att ha gått i klackskor en hel dag, sen gå runt en hel del ställen i stan i örebro dog mina fötter. usch, jag hade så ont att jag knappt kunde gå till slut. när jag väl kom hem gick jag och åt en macka och sen satte jag mig här en sväng och var allmänt osocail, som nu.. och precis nyss har jag plockat ordning på mitt rum, bara damsugning som behövs. men det tar inte lång tid så det är inte så viktigt i detta läge! egentligen skulle jag umgåtts med rasmus mf, men blir nog inte så eftersom vi är lite småosams tror jag (N) menmen jag får la sitta här hemma och ruttna bort. för roligt är det absolut inte.. plugga kanske? nej, det har jag heller inte lust eller ork till.. jag hoppas även att jag inte börjar bli sjuk nu igen, fryser nästan hela tiden, och är helt hängig och småsur idag. och varit såhär några dagar, jag hoppas inte det håller på att bryta ut så jag får feber och massa skit nu, det har jag inte tid med.  aja.. jag har iallfall sovit hos rasmus en hel del den senaste tiden, mysigtmysigt! och han fyllde faktiskt år i onsdags (9sept) men han var inte den enda.. min farmor fyllde nämnligen år samma dag =) nej jag klarar inte ens av att skriva här längre, är helt idé lös och rastlös. så, pusssss på er!


                                                                          rasmus
hjärta elinor


oj oj oj säger jag bara!

nu får jag allt ta och be om ursäkt.. nu har jag inte ens kollat in på bloggen sedan jag skrev sist, vilket var ca 3 veckor sedan tror jag. well, förra veckan var jag ju som sagt i kreta och hade det underbart i värmen. första skoldagen för mig var igår (räknar dock inte med dom allra första 3 dagarna) och idag var första gången vi hade hotell för i år, och vi fick även sluta tidigare, så vid kvart över två fick vi sluta när vi skulle sluta runt fyra egentligen. aja, sen ringde pappa och sa att dom kunde hämta mig om jag ville bara att vi skulle kolla på en bil i hallsberg före, visst tänkte jag det går la fort.. men för fan jag kom hem för en kvart sen, alltså halv åtta! för vi åkte runt lite överallt och kollade en hel del olika bilar, not fun alltså..

och vet ni vad? nästa vecka kommer mitt älsklingsband TOKIO HOTEL till sverige, till mitt/vårat land, och jag kommer dock inte få se gnuttan utav dom men jag kommer ändå bara vara ca tre timmar från dom &i samma land, bara det gör allt så jävla underbart!

hm aja, var bara tvungen att säga det, och snart ska jag förmodligen in i duschen och sen kanske jag ska till rasmus, vi får se hur det blir med den saken! blir upp tidigt imorgon, eftersom bussen går tio i sju &ska jag sova hos rasmus behöver jag gå upp lite tidigare för att hinna fixa mig sen till bussen. aja, tur det är fredag imorgon iallafall, för blir det inget idag så hinner jag träffa honom imorgon en stund.. och ja som alla senaste inlägg så blev det här ganska långt, men bättre ett långt än ett kort då jag skriver riktigt sällan, eller? =)  måste försöka börja skriva oftare igen.. i början skrev jag ju flera om dagen. aja nu skriver rasmus att jag ska pallra mig dit, så jag får la ta och skutta in i duschen så jag blir ren &sen "pallra" mig dit i regnet.. gr mysigt HEH! aja,
PUSSSSS



just ja! jag och rasmus hade faktiskt 3månader för några dagar sen ;$    älskar dig bby<3

RSS 2.0