Valborg

happ, skulle umgåtts med nathalie idag, med flera såklart! men hon svarar inte på sms, och hör inte av sig.. så blir väl en tråkig valborg för mig idag. sitta inne och ruttna i det här fina vädret. får se om det blir något annat, än sålänge är ingenting planerat. eftersom hon som sagt inte hör av sig eller ens svarar på sms när jag skriver. sitter iallafall och lyssnar på musik till tusen just nu, försöker roa mig med det.. tvn var absolut inge skoj! provade faktiskt det.
föresten, vet ni vad? :o Elinor har gått och blivit lite hockey nörd ;$ :e. har tittat tre, fyra gånger med papi nu och jag har faktiskt tyckt det varit kul/bra, va man nu säger.. en match var faktiskt igår, sverige - usa och sverige vann med 6-5 tror jag det var ;e somnade i sista perioden.. men fått höra idag av andra i skolan (a) aja, blir inge roligare av att skriva här,, får försöka roa mig med annat.. Ta det lugnt ikväll nu, och var inte allt för onyktra, men ha kul! ;) pussochkram


natti :-*

ska strax lägga mig och sova. lite om dagen blir det iallafall..   nathalie väntade på mig vid busstationen, och vi gick direkt upp till jessica, där vi skulle träffa ungarna, Vanessa, Gaston och Lilla Neo, satt där uppe och busade och lite med ungarna, eller ja.. med sessan och gaston iallafall, neo äter och sover (ca 5 dagar gammal). efter ett tag klädde vi på dom och gick ut med neo och gaston, eftersom sessan skulle iväg och rida. gick mot donkan och åt mat och väntade även på syster emelie som ville träffa lilla bebisen, eftersom hon inte hade sett honom än. blev första gången. han är massa liten men otroligt söt.. och absolut! han gråter hela tiden nästan ;/. stackarn! aja, nu orkar ja inte skriva.. ska fixa ordning lite.. äta nått kanske sen borsta tänderna och hoppa i säng.. så här säger jag; GodNatt!

 
Vanessa(sessan)                  Gaston                            Neo        

god morgon:*

ja va ska man säga, vaknade för ca en timma sedan, och kockan är nu tjugo i tio.  två lektioner idag, börjar tio över tolv, men jag fick vara ledig dom lektionerna eftersom jag måste till ungdomsmottagningen idag igen.. skaffa nya p-piller, mina börjar ta slut (n). well, nathalie orkade inte vara i skolan iallafall så hon är påväg hit nu. solen skiner idag, så ja vi får väl se.. kanske blir lite att sola! har absolut ingenting intressant att skriva.. ;s är tom på sånt nu. well igår såg jag en film, "hannah montana the movie" och den var faktiskt toppen bra från min sida! nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer här, hugger som tusan i hjärtat och jag börjar bli smått yr, ingen bra idé att sitta här då.. puss&kram

090426

okej, dålig början blir detta men så kan det bli ibland (rätt ofta för min del). vaknade upp runt sju idag igen, och gick upp kvart i nio kunde absolut inte somna om. samma sak igår. ja jag tänkte först berätta lite smått om gårdagen eftersom jag inte bloggade då. men före det vill jag bara säga, om ni minns så beställde jag en bikini och en strandtunika för ett bra tag sedan? äntligen har den kommit, bara lösa ut den på konsum så ären hemma. jaja, tillbaka till gårdagens och.. ja.. dagens.. fram till nu så att säga!
Lördag: vaknade som sagt runt sju och klev upp runt nio. låg framför tvn någon timma eller två. vid tio, elva ja va klockan nu var.. satte jag mig på balkongen och solade, var sjukt skönt väder redan då. satt och solade ett tag då faktiskt, en timma eller något. gick in och åt nått och glodde tv en stund innan jag solade igen. ja, som kort sammanfattning så bestod dagen utav solning.
Söndag: än är klockan inte mycket, tjugo i ett.. och som jag tidigare berättade vaknade jag oerhört tidigt idag också. jobbigt läge! än sålänge har jag bara legat och slappat i soffan, var menat att sola idag också men solen är inte framme så någon solning lär det ju inte bli precis. heh..  har inte hunnit vara ute något än, och får se hur det blir med den saken. mår inge vidare bra faktiskt! så vi får se vad dagen för med sig idag..
har börjat skriva blogg mer sällan har jag märkt.. men jag sitter inte alls vid datorn lika mycket som jag gjorde förut, så det får bli min ursäkt. ska försöka få in iallafall ett litet inlägg per dag, kan inte lova något.. men ska försöka! nu ska jag hoppa in i duschen så jag blir ren och fin 8D. hoppas ni haft en trevlig helg! pussochkram


äntligen fredag

först och främst vill jag bara säga, trevlig helg! så oerhört skönt.. har varit otroligt härligt väder idag också, var mycket kallare i karlskoga, tyckte jag ;$ värsta är att man haft skola och därför varit inne mesta tiden, var verkligen kokhett ute på förmiddagen! jag skojar absolut inte. fick sitta och lyssna på en författare, minns faktiskt inte va hon hette.. men hon läste ett stycke ur en bok hon håller på att skriva som ska va klar nästa vecka, men kommer ut i augusti eller va hon sa, och berättade saker och lät oss ställa frågor osv.. vääääldigt tröttsamt kan ja ju säga!  Katarina von Bredon eller va hon hette.. minns faktiskt inte. skiter i't också. iallafall åkte med fredrik på bussen idag eftersom nea tog tåget med ttn. gick även med fredrik en bra bit från bussen sen, eller ja.. kanske tio minuter (a) haha! och nu sitter ja här hemma framför denna dumburk och diggar musik ska ni veta ;)!
OCH VET NI? JESSICA (vanessas och gastons mamma) FICK SIN BEBIS I FÖRRGÅR NATT. och han ska heta neo.så jag är sjukt taggad på att se honom, hon åker hem från BB idag så hon skulle höra av sig när hon kommit hem, så ska ja hälsa på och träffa mina favoritungar.. (om dom är hemma) sen såklart den nya bebisen, som även den kommer bli min favorit! (a) älskar man barn så gör man, inget att göra något åt hih :$ ska sno med mig bebisen till skolan ;E eller gaston/sessa.. så ja får lite kul iallafall, mohha! sessan har ju sagt förr att hon ska med mig till skolan och hjälpa mig.. gumman, hon är så söt! <3 och nu ska ja dra.. hare kul ikv och tare försiktigt! ;)

skola och shopping

som ni ser har jag ändrat lite här i bloggen, bakgrundsbilden samt textstilen.. kan tyvärr inte ändra något mer, suger seriöst på det där. fick prova mig fram vilket bara blev jobbigt i längden. så nu får det se ut såhär tills jag orkar fixa, eller hittar någon bättre. well, idag tog jag med mig fem hundra till skolan eftersom jag och linnéa skulle hitta present åt mimmi som fyller år, samt till mat eftersom vi hade två timmars hål idag, då är det inte någon ide att stanna en timma för att vänta på att matsalen öppnar osv. eller något? aja. kom hem med ca 25-30kr, alltså ca 475-480 kr borta idag. blev faktiskt inte mycket shopping.. köpte mig själv lite saker också, lägg märke till lite ..

  • present till mimmi x2
  • hello kitty strumpor
  • läppglans
  • solglasögon
som ni ser blev det inte mycket, men vi åt på L´espresso, och det är svindyrt faktiskt. men oerhört gott om jag får säga så, åt kycklingbaguett, och den ska ja lova er.. den är skit god! rekomenderar den faktiskt. och jag kan säga, äntligen har jag hittat några bra solbrillor, letat som en tok efter just den modellen men inte hittat. har faktiskt även tittat på Iam förut också, men då fanns dom inte.. tack och bock för dom fanns idag. gillar dom till hundra kan jag säga! eh ja. skulle umgås med nathalie idag också, men än har det inte blivit något. hon håller på med en grej och svarar knappt på sms eller något. så vi får väl se hur det blir, annars myser jag väl till det riktigt här hemma (a) nu ska jag iallafall dra mig från den här dumburken. hoppas ni haft en trevlig dag, för det har jag kan ja lova er! BTW! jag var ovanligt pigg på bussen imorse, och helflum, ni som inte tror mig.. fråga linnéa ;E höll i sig lite under dagen, dock inte alls mycket.. men som sagt, nu ska ja dra mig.. pussochkram

no school for me today

Blev att stanna hemma från skolan idag, egentligen hade jag ingen riktig förklaring till varför. Orkade bara helt enkelt, vilket jag också sa till både mami och papi, dom gillade det absolut inte, och jag fick därför ringa och sjukanmäla mig själv, dock ljög jag inte om det jag sa, för jag mådde otroligt illa och jag sa också, illamående! blev lättad över att få vara hemma idag faktiskt. klev inte upp förän ca tio då jag satte mig och åt frukost tillsammans med papi. har faktiskt solat idag också, satt på balkongen ett bra tag, visst sprang jag in och ut många gånger men vadårå?.. har faktiskt även tvättat och diskat och fixat lite här hemma, lovade även papi att ja skulle damsuga, vilket jag också ska men inte gjort än. dagen är ju inte slut än!   jag har märkt att på senaste tiden har jag inte alls suttit lika mycket vid datorn. det är faktiskt inte kul längre, sitter ca fem - tio minuter eller något sen kan jag logga ut. händer att jag skriver ett blogginlägg och loggar ut direkt efter det. som sagt, det är tråkigt vid datorn, alltid samma saker.. har väl fått en period nu då jag inte alls tycker det är kul, och inte vill sitta.. sätter mig då jag absolut inte har något bättre för mig.. (om det inte är bra på tv så att säga) nej, nu ska jag faktiskt sätta på en film eller först och främst se om det är något bra på tv.        ha de bra, puss.

förlåt

om du bara låtit mig veta, då hade jag kanske kunnat förhindra en liten del av det? jag är både mindre och yngre, men jag hade ändå kunnat göra något? du är en del utav mig, och för mig är du mer än speciell! jag kan inte säga att jag kommer klara att skriva detta utan tårar, för bara genom att ha fått vetat det nu har fått mig må dåligt så att tårarna rann. jag har alltid funnits här vid din sida, även om jag inte alltid visar det.. men jag finns, kom ihåg det! jag kommer aldrig lämna din sida oavsätt vad som händer. även om jag kallar dig otrevliga saker, och säger att jag hatar dig så kom ihåg att det är bara ilskan som pratar. hjärtat har en helt annan åsikt, jag älskar dig. eftersom du aldrig säger något, eller någonsin sagt något till mig om att du mår så dåligt som du verkar göra, får mig att känna mig fel placerad, du är den jag såg upp till, den jag ville vara. du såg ut att ha ett helt perfekt liv, och du agerade precis som det var det. men nu inser jag att du bara spelar, och har ett påklistrat leende, ett leende som egentligen ska vara äkta! jag har alltid mått bra i din närhet, alltid varit glad. till och med när vi bråkat, låter kanske fjantigt.. men det är precis såhär det är. jag vet också att om du verkligen vill, så ska jag hjälpa dig ur det här. och jag hjälper dig med glädje! du ska aldrig känna att du inte kan prata med mig, för jag bryr mig inte vad det handlar om.. vill du prata så lyssnar jag. kom ihåg det.. jag skulle inte klara mig utan dig, försvinner du, försvinner en pusselbit från mitt hjärta.    förlåt, jag borde förstått efter förra gången..      jag älskar dig!

falskt skratt, oäkta leende

Dagen har bestått utav falska skratt och leenden, låter sjukt men det är sant. Har absolut inte varit på humör idag, och inte haft något att vara glad åt. Blev som vanligt väckt utav mamma imorse, dock orkade jag inte gå upp utan sa att hon skulle väcka mig ca tjugo min senare, vilket hon gjorde.. men pga detta så missade jag bussen för jag kom på att jag var tvungen att duscha, och jag hade bara hunnit äta min frukost när klockan var tjugo över sex, då bussen går halv sju. så jag satte på datorn för att kolla nästa buss, och hoppade in i duschen direkt efter det. var klar innan som tur var och hann denna gång. kom en timma sent till skolan, och mådde inte alls bra. mådde illa, var helt yr och huvudet dunkade, samt kallsvettig, (förmodligen feber) ´trots allt blev jag kvar hela dagen, dock inge vidare bra humör som sagt.
Väl hemma satte jag mig och åt, och strax efter det fick jag läsa en "berättelse" min syster håller på att skriva, det är egentligen ett arbete som ska lämnas in till skolan, men det var som att läsa en väldigt intressant bok, en sådan man absolut inte bara kan sluta läsa hur som helst. vad det står om vill jag helst inte berätta. hennes ensak, men hon ville veta om det var någon mening som såg konstig ut och om det var dåligt skrivet. Men hon hade väl riktigt tur då eftersom jag kunde kommit i tårar, på ANDRA delen.. nu är hon på tredje, och så mycket jag hade läst var oerhört bra faktiskt, hon borde nog bli smått författare skulle ja tro (a)<3 och nu sitter jag här och ruttnar bort, så jag funderar starkt på att göra något mer vettigt =) Hoppas ni haft en riktigt bra dag jämfört med mig!


I
 promise to be by your side, now and forever.
To me, you're more than special..

igår&idag

Gårdagen:
Hade absolut ingen tid att gå in här och skriva ett inlägg.. vaknade runt kvart i åtta men somnade såklart om! vid ca tio kommer mami och papi in och väcker mig och halv elva ungefär klev jag upp. väl inne på msn möttes jag av ninni, som undrade om jag hade lust att följa med henne och linus ner till stan, kolla lite bebis kläder till knutten som kommer nångång i juli, samt grejer till barnvagnen. och självklart gjorde jag det, så blev att skynda sig in i duschen och sen föna håret, strax efter det kom dom för att vänta på mig tills jag blev klar, vilket gick fort. sen blev det att kolla runt i affärer ett tag och sedan följde jag med dom hem så jag fick träffa min broder lite (pontus) satt där och pratade och småbusade med linus, han hade hur mycket bus som helst i sig. efter det blev jag skjutsad till bror nummer två. Jimmy, eftersom att dom ändå skulle iväg och fira ninnis mamma. så det blev att sitta hos jimmy och ia och småprata, titta tv och bara umgås.. visst han är dubbelt så gammal som mig ungefär, båda mina bröder, dock är jimmy äldre än pontus men skit samma! jag har iallafall ingen lust att tappa kontakten med mina bröder oavsätt om dom bor hemma eller ej. så därför hade jag lust att träffa honom. istället för att bli skjutsad hem blev jag skjutsad till nathalie där jag egentligen bara skulle hämta cykeln och min jacka, men blev kvar rätt länge, fixade oss, snackade massa skit och hade helt enkelt super kul. stack upp mot stan ungefär vid halv elva och sen träffade vi hennes bror, och två killar (känner dom, men orkar inte nämna namn just nu) sen gick vi hemmåt, vid halv ett.. ca ett cyklade jag först hem så va väl hemma mellan ett halv två. och innan jag la mig tog jag en macka pga oerhört stor hunger ;E hade inte ätit på hela dagen. och sen bums ner i säng och måste somnat fort.

Dagens:
vaknade väl runt nio sådär och mami och papi pratar med mig då, frågade va ja gjorde och om det gick bra att ta sig hem igår, (överbeskyddande) och såklart gjorde det, det! frågade även pappa om jag skulle få en laptop om jag tog det lilla rummet när vi flyttar.. eftersom han sagt det förut, han ska försöka få ihop det, men det är mest att det ska va trådlöst bredband det ska vara, och allt annat, men förmodligen lär jag få det. och platt tv har han även sagt att ja ska få i det rummet isåfall, men såklart får jag inte allt på en gång! alltså en sak i taget eftersom det kostar några tusen. så jag längtar oerhört mycket faktiskt. +att jag får måla mina väggar precis som jag vill =)! well, med både gårdagens och lite av dagens så har det blviti ett ganska långt inlägg har jag sett nu. därför är det väl bäst att sluta skriva nu, kanske kommer mer senare i eftermiddag/kväll!
Puss.

fredagsmys

idag blev det ju skola som vanligt, sen innan bussen gick blev det stan med linnéa eftersom hon så gärna ville ha ett par byxor.. snygga var dom iallafall, absolut.. bra där néa! ;) sen blev det bussen hem, och strax efter jag kom hem så blev det att sätta sig på balkongen med syster för att prata och småsteka lite i solen, underbart. efter en liten stund kom mami & papi hem och pappa hade ringt tidigare och sagt att vi skulle åka till skokanonen, eftersom det hade premiär idag här i karlskoga (för er som inte vet, har vi i karlskoga precis fått tre nya affärer typ, skokanonen, elgiganten och Ö&B tror ja det hette? )  ja, iallafall. pappa visste ja behövde nya skor därför tyckte han vi kunde kolla där, vi åkte dit och syster följde med, där blev det att köpa fyra par tygskor, ett par till emelie, ett par till mami och två par till mig (a) em -vit , mami- svart , jag. svart & vit :) egentligen var det meningen att jag skulle betala mina skor själv, men ett stort TACK till pappa som betalade dom åt mig! lämnade av emelie vid "som hemma" (ett café, bytte namn från café paris) sen sibylla sen blev jag skjutsad till nathalie och därifrån stack vi till gårn runt sex. eller först hit, sen gårn.. sen har vi chillat på gårn, svarat på frågot om mode, efter som KarlskogaTidningen kom, förbestämt så att säga, blev senare fotografier på oss som var med, skäääääms! blir förmodligen i KT , nästa fredag eller när det var.. skäms påre elinor! iallafall, nu är jag hemma och fryser snart ihjäl, gick ute NU i skjortklänning? kalltkalltkallt säger jag bara. och nu märker jag att det är ett oerhört långt inlägg här, och jag beundrar er som orkat läsa. aja, nu ska jag göra annat inte fortsätta rabbla upp massa ointressant här.. så här sätter jag punkt .
Puss & Kram

femtonde april tvåtusen nio

onsdag idag.. efterskolan blev det att gå direkt upp till jessica och hälsa på.. var ett tag sedan jag var där, bra längesen faktiskt. kul att få träffa Sessan och Gaston idag, Vanessa framför allt! eftersom man sett gaston många gånger ändå sådär. de första hon sa var att hon ville sova hos mig och när jag sa att ja skulle till skolan imorgon, så sa hon att hon skulle med och hjälpa mig. hon är bra söt den ungen. sen fick jag inte gå hem när jag skulle.. lilla vän<3aja, medan ja väntade på bussen åkte min bror förbi och jag fick därför skjuts hem utav honom, danke! där väntade nathalie utanför, (som hade tagit bussen ca tio min tidigare.) och vi satte fart in.. åt mat och bara tog det lugnt, och nu runt nio CYKLADE jag? fattar ni? det var första gången sen i somras eller något, iallafall.. bussen var tidig och därför missade hon den, och jag var snäll och skjutsade henne ända hem. sen åkte ja hem igen, ojoj hur jobbigt som helst för sjutton. och nu är jag så himla trött och ska snart sova.. så här säger jag GodNatt!<3

090414

whops, klockan har slagit tio över tio här nu, och jag ska strax logga ut här och lägga mig och sova. slipper ställa klockan imorgon också, mamma väcker mig.. mycket bättre väckning tycker jag (a) en lugn röst istället för något jävla pipande som surrar i huvudet. well, idag har jag som sagt spenderat dagen med nathalie. hon kom hit från stan och vi tittade en hel del resor till studenten (ja vi tittar nu, lång tid kvar, men man kan alltid kolla) och vi hittade massa fint, dock var det mesta förlångt från centrum, och vi vill sjukt gärna bo i centrum. eller iallafall nära! vid kvart i sju tog vi bussen till nathalie och sen har vi suttit där och småpratat och bara slappat, tagit det sjukt lugnt så att säga. var nära på att somna där. aaja som sagt nu e klockan mycket, för mig.. eftersom ja ska upp runt fem, halv sex. Puss, GodNatt!

back to school

första skoldagen efter påsklovet idag, och det var otroligt skönt att slippa lektioner första dagen såhär, utan får istället göra smörgåstårta (går ju som sagt hotell- och restaurang och idag hade jag buffé) sen skickade vi dom till skolans butik, visserligen va den stängd men lotta trodde de va öppet, men de är väl skit samma skulle jag tro! fick sluta mycket tidigare idag eftersom vi blev klara, slutade ett, vilket gör att vi fick ta bussen kvart i två.. då passade jag på att sminka mig lite smått, fixa håret osv.. när jag gått av bussen och ska precis över vägen går nathalie ut från väntsalen och så pratade osv. bestämde också att vi skulle hitta på något och hon tar bussen hit u om ca sex minuter.. har inte en aning om vad vi ska hitta på, men de löser sig nog. skönt väder ute är det iallafall, solen skiner och luften är varm.. dock blåser det lite småkallt och molnen finns. men ojoj här äre vår ska ni veta, såg massor utav blommor, maskrosor, krokus, vit/blå-sippor , och knoppar utav tulpaner,  va säger ni äre inte somrigt eller? =D har inte så mycket och säga faktiskt här, har bara skrivit av mig lite, dock inget intressant. nu ska ja plocka lite i mitt rum, nathalie är ju här vilken minut som helst (hennes buss går nu, och är här om ca tio!)  sitt inte inne, jag har suttit inne två av dom finaste dagarna , tre till och med tror jag, och idag ska jag då inte sitta inne, oavsätt vad! =) pussochkram


finfint väder..

ojoj, vaknade rätt sent idag, även om jag la mig "tidigt" igår kväll, med "tidigt" menar jag tidigare än senaste nätterna då jag lagt mig ca fyra, och nu somnade jag väl .. ett halv två..pappa kom iallafall in och väckte mig halv nio, pratade lite med mig men jag uppfattade inte så mycket av vad han sa eftersom jag fortfarande "sov", (halvsov) och mamma vid.. ja va nu klockan var ;s minns faktiskt inte, så jag har somnat om flera gånger, därför jag vaknade rätt sent.. +att jag vaknade vid fem imorse, usch alltså! well.. nu är det såhär att jag saknar mina bebisar jätte mycket.. Vanessa och Gaston. funderar starkt på att hälsa på dom här någon dag.. =) kanske redan idag , ta ut .. iallafall Sessan så hon får leka, och kanske även gaston.. who knows?  måste iallafall ut i solen efter att ha legat inne några dagar 8D nu kom mami och papi hem, och orkar inte sitta här, dags för tv! pussochkram

Kuss und Umarmung<3

snart dags för läggdags tror jag.. visst jag är ledig imorgon, och klockan är tjugo i tolv.. men jag vill försöka vända tillbaka dygnet lite nu.. lagt mig ca fyra, senaste nätterna och därmed vaknat sent.. så jag måste lägga mig nu, så jag vaknar tidigare imorn, annars somnar jag aldrig och då kommer jag inte orka gå upp till skolan, eftersom jag går upp fem.
har varit underbart väder senaste dagarna, men nu i två dagar, då det varit som finaste ligger jag inne i soffan och glor på tv/film? bra elinor, riktigt smart 8D- nej men det är faktiskt så att jag inte orkat göra något, har varit så enormt trött att jag absolut inte orkat något.. ska väl ta och se en film nu innan jag lägger mig så ja blir tröttare ;$ så.. skiver nog inget mer här, så avslutar det här med att säga.. God Natt!<3
<3 Kuss und Umarmung

uff, så tråkigt..

finns absolut ingenting att göra, och det värsta är att jag mår inte bra, så ut skulle jag inte orka. men det blir så himla tråkigt att vara hemma ändå, har slut på idér.. inge bra på tv, inte ett dugg kul att sitta framför den här dumburken, och jag har redan sett alla filmer jag har, så ja vet inte riktigt om jag orkar se någon.. herregud alltså det här tar död på mig, finns inte alls nått bra på tv, +att mamma och pappa sitter på tvn med dom bra kanalerna (kanal+ , mf) på min tv har ja ju bara, ett till nio, sen mtv och tv4+ och va vare nu.. ja de va nått mer minns inte ens.. sämst iallafall.  nu ska ja iaf se robinsson med mor &far, slå ihjäl tiden på något sätt iallafall.. puss

glad påsk! :)

först och främst vill jag bara säga; Glad Påsk! =) shit va är det här? blev väckt vid tio och jag la mig lixom ungefär halv fyra? ojoj, trött! men halvsov och somnade om för mami frågade bara om ja skulle äta, och sen att dom skulle åka ut en sväng.. men nu är klockan strax halv sex och dom är fortfarande ute =D haha.. aja mitt humör har inte alls varit på topp idag, sådär smått sur idag, varför vet jag inte. men vad det än är, allt möjligt så blir ja arg, helt irriterad på ingenting. och skäller istället för att prata och sånt.. haha btw när man snackar om trollen 8D (med det menar jag att mami & papi precis hem) och mami värsta söt, kom in med en choklad kanin och sa glad påsk, danke mutter!<3 nu ska jag inte sitta här, visst bara suttit här ca tio minuter =D skriver ikv.. kyss<3

i'm sorry, i can't be perfect..

herregud, förstår mig inte alls på det här.. varför mår jag som jag gör? borde jag inte vara lycklig? vad jag än gör, så blir det fel, och hur mycket jag än försöker anstränga mig att vara glad, så skiter det sig i slutändan.. varför? orkar seriöst inte ha det såhär längre, allt går åt helvete!  " att ge av sig själv, fast man ändå vet hur det blir, man fejkar sin lycka o sen skiter man i't! " nåja, får försöka se saker från den ljusa sidan, och vara nära någon hela tiden, umgås med folk så ofta som möjligt så jag inte får tid att tänka.. 
ska snart börja städa mitt rum eftersom jag inte gjorde det igår, sen blir det att duscha, sen fixx och sen ut med nathalie.. den damen får mig på andra tankar för dagen och kvällen iallafall, puss på henne! eller faktiskt.. orkar inte städa idag heller, tar't imorn :) kommer ut fortare då, så jag inte behöver tänka för mycket mer.. =) nej nu ska ja ta och hoppa in i duschen och fixa mig sörrni =D.  kysssss för sjutton ;)


you're my best friend, from that day you was born until the day i die..
<3

Guten Morgen^

gick helt nyss upp, men har vaknat flera gånger och där efter somnat om.. alexandra har sovit här inatt också, mys på't! och jag ska säga er, jag drömde en sån enormt sjuk grej. vet inte ens hur man ska förklara't faktiskt.. om en timma ska alexandra hem till sin syster också tydligen. =) solen skiner iallafall idag, ett gott tecken.. längtar verkligen till sommarn nu. få sommarlov, flytta, bli faster, och kreta! kan inte bli bättre, eller jo! om tokio hotel kommer såklart -och jag får åka, det har jag redan pratat med mamma om, får låna pengar till det (kommer som sagt var, vara fattig pga kreta!) snällt! :-* ehm ja va blire? kan säga att jag mår bättre än igår iallafall, aldrig bra men bättre. =) ihi, nu ska ja väl va social och inte sitta här och se dum ut.. pussvah?!


trust me when i say that i love you..

what a day^

dagen började bra, var jävligt trött ett tag framåt dagen, men blev till slut piggare. sen fixade jag mig och vid åtta mötte jag alexandra och vi gick runt lite bara.. sen blev det ett jävla helvete, inte mellan henne och mig.. utan en annan sak, bör inte nämnas här, vissa vet va jag menar, men det stannar där! men jag mådde inte bra utav det iallafall, fick dåligt samvete och började gråta, kalla mig fjantig, kalla mig vafan ni vill.. jag bryr mig inte, men handlar det om folk jag älskar klart som fan man blir berörd, speciellt när man själv ställt till det. blev väl förlåten utav båda två sen vilket känns skönt. och har varit lite gladare nu senare timmarna iallafall, inte mycket.. men lite! sen blev det ett helvete igen, men inte om samma sak, utan en mer personlig sak, mina känslor bara bombade mig så att säga.. det har gått snart två år, och han är fortfarande den jag tycker om? varför? well, jag får väl försöka ordna upp mitt liv på ett eller annat sätt.. såhär orkar jag inte ha det, ändring måste det bli.. annars orkar jag inte mer.. dagen har alltså inte alls varit speciellt bra, det enda är väl att jag varit .. är med alexandra, det är nog enda positiva på den här dagen tror jag.. och nu ska ja inte skriva mer här, skiter i't .. puss, godnatt!

*poff*

eh överskriften har ingenting med det här att göra, kom bara inte på någon Rubrik.. ;E .. ojoj, klockan börjar närma sig halv tre här och jag sitter fortfarande i morgon kläderna och är inte alls pigg! har bara lust att slänga mig i sängen och sova resten utav dagen, men jag ska städa och senare ut med elin, så inge sova här inte.. det är bara några dagar kvar på lovet nu,  och jag har inte pluggat ett dugg, och det här skulle jag ha som ett riktigt plugglov, dåligt elinor! får fixa en del i helgen nu, bäst så! har inte alls gjort mycket idag, legat framför tvn bara, och glott på filmer som varit.. eh, jag har faktiskt ingenting att skriva här, är ju smått död också så ;E hoppas ni får en kul påskhelg :D<3

pft, vilken kompis :s

hallå, torsdag idag, vilket betyder att jag ska städa mitt rum (n) suger gör det, men måste göras.. iallafall, igårkväll när jag la mig så ringer nathalie en stund senare, och det här är alltså runt två tiden. och gråter, för en så kallad kompis skiter fullständigt i henne och nathalie tvingas gå hem själv, från degerfors mitt i natten? vafan är det för kompis? och hennes pengar hade hon och allt, så nathalie kom ingenstans utan att gå, sjukt för fan! så jag pratade med nathalie ca 40 minuter, och sen yttligare några minuter, för senare fick hon skjuts hem utav polisen, som tur var.. jag var så jävla orolig, och blev så enormt jävla förbannad så det verkligen kokade i mig,  så nathalie var den som fick prata av oss två, jag var kortvarig, men ja tror hon förstår ändå, och jag sa, jag pratar med dig ända tills du är säker, jag skiter i hur länge det tar.. och när vi la på, för hon skulle ringa upp snart igen, då låg jag med telefonen i ett stenhårt grepp i handen ifall jag skulle somna! men som tur var kom hon hem till slut, i säkerhet! <3 och det var alltså runt tre som jag fick lägga mig och somnade ganska så fort, och att jag la mig så sent gjorde att jag klev upp för inte alls längesen, visst varit vaken hela morgonen och svarat på massa sms och grejer, men somnat om smått ändå.. turdet! men nu är ändå klockan tolv och det var bäst att ta sig upp, alltså varit uppe en halvtimme nu bara, ojoj! nu ska jag iallafall ta och stoppa något i magen, sen börja städa så jag kan träffa elin senare! :) vill ni något, så är det bara ringa/smsa.. Puss&Kram

regn=mysdag..

idag är det en absolut mysdag, visst klockan har redan passerad dagen, och nu är det hela kvällen till att mysa, klockan närmar sig redan sju faktiskt. har regnat från det jag vaknat och fram till nu, kanske något uppehåll då och då, inte varit noga med att kolla faktiskt, men mulet och grått ute det är det iallafall, men fåglarna kvittrar för fullt ändå.. äntligen är våren här! är sjukt sugen på godis och, och funderar starkt på att gå till konsum och köpa lite sen titta på en film och ha det mysigt.. va tycker ni? för mig låter det som en riktigt bra idé iallafall (a) hm, läste nyss elinas blogg, men såg även på bdb.. en tjej hade varit utanför deras studio och såg killarna, eller på bilden fanns inte bill med, men dom andra tre, och hon tyckte tom hade klippt av sig dreadsen? :| han hade mössa och en sjal så man såg inte så tydligt, men det är en stor förändring det ser även jag på bilderna! hoppas inte ;/ han bär ju sällan keps nu, iallfall inte alls på en av dom senaste bilderna.. jaja! vi får vänta och se.. allt har blivit så förändrat, det jag nyss berättade, bill har precis tvärt emot, skaffat dreads, och ojoj.. massa olika saker! vill ni läsa mer om det får ni faktiskt läsa elinas blogg, det är henne jag får reda på allt utav.. hennes blogg är iallafall ; Kaulitzandthegs.blogg.se för er som är sugna att veta mer .. finns både gammalt och nytt om killarna, bloggen som ni kanske förstår handlar BARA om tokio hotel, och ingenting annat! well.. nu ska ja ta mig i kragen och logga ut från den här dumburken, och lägga mig i sängen och glo film, eller titta film här på datorn, får se vad som blir.. =) hoppas iallafall ni som har påsklov njuter för fullt utav det.. det gör iallafall jag, och jag saknar absolut inte skolan, inte för fem öre.. vill inte tillbaka. aja.. dags att kila. Puss och Kram

i'm never gonna be good enough for you

i'm sorry, i can't be perfect..


god morgon

sitter hemma hos elin, just nu är hon och jenny ute med hundarna så ja får nöja mig med robban och roni som sällskap ;) gick och la mig runt halv fyra igår, vilket resulterade i att jag vaknade lite senare idag. är van att lägga mig runt tio, elva men istället lägger jag mig ca fyra? ojoj.. jag var oerhört trött kan jag säga, (har sovit hos elin, därför jag höll mig vaken). well, är ganska så trött nu faktiskt, vaknade tidigt, men sen senare.. så, ja har sovit lite .. annorlunda :D sovit här hos elin två dagar nu, första natten var nathalie med också, men inatt blev jag själv.. nu kom elin, dags att va social (a) pusss<3

090405

usch, vaknade sju imorse.. förstår inte hur jag kan vakna så himla tidigt, visst jag la mig vid elva igår igen, orkar absolut inte vara uppe när man vaknar så tidigt som jag gör (även om jag inte har skola) men är man van att gå upp tidigt så är det en vana antar jag..kunde iallafall somna om till nio som tur var, drömde även något riktigt sjukt, det går absolut inte förklara jag är lessen, försökte förklara för mamma förut men nej blev inge bra resultat faktiskt.
idag blir det att umgås med elin och nathalie, så vi får se vad det blir för roligt att göra =)!  btw, min frukost blev tårta och ett glas cola imorse, hahah.. är man normal eller är man normal? 8D -iallafall, nu ska ja fixa ordning lite här.. och inte sitta framför den här burken och ruttna =D, skriver senare.. puss

Godnatt :-*

sitter här och är sjukt trött just nu, dags för sängen efter detta inlägg märker jag. idag har jag faktiskt inte alls gjort någonting, bara tagit det lugnt här hemma. tittat på tv med mami & papi och kollat runt på ellos, nelly osv efter lite kläder, men får allt titta igen, blev inte speciellt noga! kan även säga att jag tog ner alla mina tokio hotel posters från väggarna, men satte upp flaggan över sängen, en svartvit på väggen vid fönstret och en bild på tom på väggen bredvid datorn.. där det satt massa förut! om ni undrar varför så ska vi flytta första juli så jag skulle behöva ta ner dom ändå förr eller senare, och eftersom jag inte gjorde något idag passade jag på, satte upp det andra pga att det inte ska se allt för tomt ut, även om jag själv tycker det är för tomt nu (a) och självklart sitter megatom på dörren fortfarande, han får sitta tills jag väl flyttar (a) ingen tvekan om den saken alltså!
imorgon blir det nog att umgås med elin, det är iallafall vad vi pratat om. hoppas bara på att vädret håller i sig och att det blir lika fint imorgon som det varit dom senaste dagarna! underbart väder kan jag säga. nej nu ni, bäst jag loggar ut och lägger mig innan jag gäspar sönder käken =).. Hoppas ni haft en trevlig helg!
 Godnatt :-*

090404

farmor och dom har precis nyss stuckit här. blev att fika, äta lite tårta och dricka kaffe, eller ja.. cola för min del eftersom jag verkligen hatar kaffe, fick ännu mer pengar, sen en fin typ.. skål av farmor, jätte söt faktiskt! aja nu sitter jag här iallafall och för över en film från emelies minne, en film jag hade råkat ta bort ;$ ops.. men nu får jag den igen, tack och lov! sen ska ja sno en film från pappas dator till emelies minne för att ta det till min dator så att säga, det är alltså min film som pappa har =) pappa har även några filmer i sin filmgrej i storarummet som är "mina" eller ja, han tittar inte på dom ändå eftersom det är en ungdomsfilm, och jag sa att han skulle fixa den, så den ska ja sno in hit, och ja.. dom andra som är en typ av sånna såklart! :) well, nu är jag rätt så uttråkad och försöker hitta på något att göra, men jag har absolut ingen fantasi, vi får väl se vad dagen ger.. puss så länge!

godmorgon

vaknade runt sju, åtta idag.. och har absolut inte kunnat somna om, även om jag försökt hur mycket som helst! bara dags att kliva upp och inte ligga där hela dagen, måste ta och städa mitt rum idag, eftersom jag inte gjorde det i torsdags som jag skulle (sov ju hos jennifer) byta lakan och sånna grejer.. farmor och dom kommer även hit idag så det blir att tjocka sig med tårta idag med, men idag köper vi en tårta.. Prinsesstårta, för den mamma gjorde igår kommer absolut inte räcka +att jag skulle kunna äta hela själv pga att den är så himla god! vad jag fått hittills är;

  • Tokio Hotel, tröja..
  • Örhängen
  • Mobil
  • Pengar
  • Godis
kommer förmodligen få mer idag eftersom, farmor och dom kommer som sagt.. nu ska jag ta mig an att börja städa tror jag, har ändå inget bättre för mig just nu =) skriver sen, puss!

yummie, bakar tårta..

hjälper mami att baka min tårta nu, så den är väl klar om.. ja, inte alls länge kvar faktiskt, en halvtimma kanske! (a) så himla gott alltså! fått massa grattis sms, samt något telefonsamt idag. finns inte något speciellt intressant att skriva just nu, jag bakar ju som sagt var tårta med mami, Marängtårta för er som undrar.. ena halvan ska vara banansmak och den andra jordgubb, ojojoj! ska väl in och duscha här innan tårtan blir helt klar, och fixa till mig lite.. även om det bara är familjen, inte det att jag ska göra mig fin, utan känna mig fräsh så att säga! moster inger kanske skulle komma sen, ingenting bestämt. så jag vet absolut ingenting än..
under lovet har jag bestämt mig för att plugga arslet av mig så jag kommer ikapp med en hel del ämnen jag ligger efter i, jag kommer ju självklart inte göra klart allt, det kommer jag inte hinna med, men ta en sak itaget, och göra det klart i min egen takt, och då menar jag pluggtakt inte att lägga undan och skita i det takt om ni förstår vad jag menar? .. även att jag kanske ska till malmö, vilket heller inte är helt bestämt ännu! vi får se vart allt leder, men nu ska ja fortsätta min bakning, eller ja.. rättare sagt gör mami allt jobb, men ja hjälper till lite grann ;$ 

Puss och Kram

090403

min födelsedag, samt ett år sedan mina älsklingar, tokio hotel skulle varit här. jag minns hur jag såg fram emot det, jag var så glad att jag var nära på att spricka utav glädje dagen jag hämtade biljetterna! det värsta som kunde hända, hände.. det blev inställt pga bills halsoperation, han fick inte prata på tio dagar och operationen kunde gjort hans röst helt annorlunda, men det fanns även en riktigt RIKTIGT liten! risk att han kunde bli stum, tur blev det inget utav det, utan han var kvar på det gamla, visst en ytte pytte liten förändring, men inget märkbart.. jag var så depp pga att det ställdes in, men även otroligt orolig hur det skulle bli med bill!  det här är nu en dag jag väntat på, varför vet jag inte men känns bra, men detta är även en depp dag pga tokio hotel såklart, jag kunde fått världens bästa födelsedag, istället fick jag en dom värsta! nu har jag väl inge mer att skriva, puss<3


ett år sedan jag kunde sett dig irl idag.. ;(<3

17 år idag!

äntligen, nu är dagen jag väntat på ett tag här.. sov hos jennifer igår till idag, därför blev det inget blogginlägg igår. vi pluggade som fasiken igår, gjorde klart ett helt engelska arbete på nåntimma, gick som smort för sjutton! iallafall, imorse när ja kom till skolan, hör man linnéa börja sjunga "Ja må hon leva, ja må hon leva..." och sen kommer hon och mimmi med en present ;$ helsött! öppnade direkt efter matteprovet, och jag blev enormt glad kan jag lova, fick en tokio hotel t-shirt! fick på mig den direkt.. Sjukt snällt, tack flickor! helt underbart ;$ det gjorde min dag! och på svenskan så blev det att hela klassen sjöng för mig, men jag hatar't så jag satt och titta in i väggen typ, eller med händerna för ansiktet och ryggen vänd mot alla, usch! aja, blev faktiskt riktigt kul idag, blev många "grattis & tackanden". slutade tio pga ingen idrott och sköt fram svenskan, oerhört skönt!  fick även reda på igår att vi ska flytta till stan, köpt en lägenhet där istället för att bo här på äckliga skogsrundan! +o(  well, mamma och pappa ska till banken och prata med dom där, men direkt när hon kommer hem ska hon baka tåårta till mig, yummie! nu ska jag ta mig en macka eller nått, inte ätit något idag än och klockan är strax halv tre ;o åt ju inte i skolan pga slutade tio så att säga..!  trevlig helg föresten!, även ha ett trevligt påsklov hörrni ;) pussssssssssss.

two days left..

som sagt, första april idag..och som jag skrev innan, inte alls blivit lurad och lär inte bli eftersom jag inte ska vara uppe alls länge till. jag funderar starkt på om det är något fel på mig, för jag har varit extremt trött dom senaste dagarna, alltså.. inte varit såhär förr, visst alltid lite småtrött på dagarna, men senaste dagarna har varit extrema! orkar knappt hålla ögonen öppna ens nu här. Kan även säga att jag varit sjukt duktig idag, har pluggat faktiskt, både samhällskunskap och matte! visst inte alls länge, men matten kan jag göra klart imorn, eftersom jag ändå behöver hjälp och plugga på provet imorn eftersom vi har det på fredag.. har även ett "omprov" i samhällskunskap imorgon så att säga. var inte klar så kunde inte göra det förra gången =). inte alls tränat mycket, men lite iallafall! och mer skare väl bli innan jag slocknar och hela dagen imor'n innan lektionen. har även läst tre kapitel på svenska boken vi ska läsa, kim novak! lite, ja va ska man säga.. komplicerad, svår att läsa, man glömmer av sig lixom. men jag har ju bara läst tre kapitel, den blir väl bättre ju längre in i den man kommer hoppas jag. är halvt död nu, så för att inte bli pigg ska jag lägga mig på dirren.. får ta samhällskunksapspluggandet (lång mening) imorgon, ex på bussen på väg till skolan, samt raster i skolan osv!  bara två dagar kvar, sen har vi påsklov och oj vad jag längtar, fyller även år på fredag vilket ni säkert redan vet pga mitt tjat.. men jag längtar ;$! är ivrig så att säga. nu blir det ett ganska så långt inlägg här märker jag, men det är upp till er om ni orkat läsa eller ej, känner ändå för att bara skriva av mig, lixom.. har egentligen inget att berätta,inte alls något intressant. men det glöder i fingertopparna! men nu ska jag faktiskt sluta, tack och bock för mig! God Natt


smile, cuz' tears won't make it better..

Reality is not a game because here you can't replay or die twice.

*april april*

första april idag, men kan säga att jag inte blivit lurad än.. ett försök till det men jag förstod det så det visst inte lika kul! =) kan även säga att det är underbart väder idag, var lite småkyligt imorse, men sen kom solen och drog värmen med sig, helt jävla fantastiskt så att säga! riktigt vårväder idag, såg även några tussilagos vid vägkanten när jag åkte hem med bussen förut.. ooh, på tal om buss.. linnéa och jag fick lite bråttom då vi ville med kvart i tre bussen, (vi hann)  men i all fart satte linnéa sina mysbyxor bak och fram, och ja.. hon fick ändra i bussen kan jag ju säga ;E satt längst fram och jag satte mig för och höll min jacka åt sidan och andra sidan låg hennes jacka och väska och täckte det hela. hon fick iallafall byxorna rätt till slut, men riktigt kul var det! jag vet inte om det var pga vädret, men jag kan säga att vi var båda überglada, satt med varsin hörsnäcka i örat och lyssnade på musik samt mimade till varandra, vi såg oss i "spegeln" /glasrutan framför oss, så vi fjanta oss lite smått ;) kommer någon bild snart så får ni se lite fjant från oss! nej, nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska göra, eller jo! plugga på mitt so prov, tack för påminnelsen kära mobil! (a)<3  -well, har ni blivit lurade idag då? =)
idag är det även olagligt att ladda ner, *suck* så nu får jag nöja mig med mina gamla filmer..nåja, nu är det bäst jag pluggar. vill gärna få in så mycket som möjligt utav provet.. vill ju inte ha ig, ett g om inte mer! :) puss sålänge


hahaha! lite, ja.. andra bilden är menat att se ut som fiskar,
vilket jag inte kunde ;E haha! &tussilgao, såg jag ju som sagt vid
vägkanten, dock inte denna, utan många andra! :)

RSS 2.0